Lifestyle Stiri

Ultima frontiera: Philips Seria 9000

6 apr. 2015 2 min

Ultima frontiera: Philips Seria 9000

Reading Time: 2 minute

La scurt timp dupa ce a lansat cel mai avansat aparat de barbierit, Philips propune si un concurs cu un premiu inedit: o excursie in spatiu.

Este nevoie de doar 30 de secunde. Inconstient sau nu, in doar jumatate de minut reusim sa ne facem o prima impresie despre un interlocutor. Sigur, nu este intotdeauna si cea corecta, fiind preponderent formata pe baza comunicarii non-verbale, de la gesturi la vestimentatie. Ceea ce inseamna ca noi insine cream aceasta prima impresie. Dar o tinuta impecabila poate fi compromisa de un aspect nebarbierit. si, nu de putine ori, acesta este asociat cu neglijenta, atitudine nu tocmai dorita in mediul de afaceri, nu-i asa?

 Philips ofera un ajutor extraordinar, prin lansarea celui mai avansat aparat de barbierit, seria 9000, pentru un aspect exceptional in fiecare zi. Pentru a aborda zonele greu accesibile, unde firele de par pot creste in directii diferite, barbatii sunt nevoiti sa insiste de mai multe ori pe aceeasi parte a fetei, ori a gatului, ceea ce poate cauza iritatii ale pielii. Noul aparat este dotat cu inovatii intuitive, inclusiv cu tehnologia unica de detectare a conturului, aparatul de barbierit urmarind fiecare contur al fetei pentru a oferi cel mai eficient barbierit de pana acum. Datorita tehnologiei de detectare a conturului, capetele flexibile ale aparatului Philips 9000 se pliaza in opt directii diferite pentru a detecta si pentru a urma fiecare contur al fetei, ceea ce aduce un barbierit precis, care indeparteaza cu 20% mai multe fire de par cu fiecare trecere a aparatului. Noul aparat Philips beneficiaza de lame V-Track de mare precizie, un sistem de barbierit inovator, care permite taierea firului de par cu pana la 30% mai aproape de piele.

Aparatul a fost testat intr-o varietate de conditii extreme, una dintre acestea fiind gravitatia zero. Un norocos din Romania va avea ocazia sa se convinga pe propria piele de eficienta noului aparat in spatiu, pentru ca Philips a lansat de curand un concurs cu un premiu inedit: o calatorie in spatiu. Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in competitie este sa accesati pagina concursului – aici – si sa raspundeti la intrebarea „Tu ce ai vrea sa faci in spatiu?”. Gama de aparate de barbierit din seria 9000 este disponibila si in Romania incepand de la un pret recomandat de 1.108 lei pentru modelul S9031, pana la un pret recomandat de 2.121 lei pentru S9711.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: