Companii Lifestyle Stiri

Un nou concept de brunch semnat JW Marriott Bucharest

9 dec. 2019 2 min

Un nou concept de brunch semnat JW Marriott Bucharest

Reading Time: 2 minute

JW Marriott Bucharest Grand Hotel lansează Bubble On Sunday Sparkling Brunch, un nou concept de brunch cu zece stații de gătit live și un club special conceput pentru copii. Bunch-ul se desfășoară în trei restaurante și lounge-uri: Cucina – The Italian Kitchen, JW Steakhouse și Vienna Lounge.

Experiența gastronomică pune la dispoziția clienților peste 200 de preparate din întreaga lume, printre care: sushi, mâncare indiană, mexicană, chinezească, statie live de gătit pește si fructe de mare, stația iubitorilor de brânză sau stația de mezeluri italienești. De asemenea, în perioada sărbătorilor de iarnă, brunch-ul va cuprinde și preparate tradiționale românești.

În cadrul stației de carving pe care Bubble On Sunday Sparkling Brunch o pune la dispoziție se regăsește o mare varietate de carne, inclusiv Black Angus. Bufetul de dulciuri cuprinde o fântână cu peste 30 kilograme de ciocolată, JW Cheesecake, înghețata thailandeză, dar și o stație de vată de zahăr.

În plus, vizitatorii fideli ai brunch-ului vor găsi săptămânal preparate noi, selectate de Nicolae Lică, Executive Chef, JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Clienții pot alege din trei pachete: REFRESH – 275 lei (cu băuturi non-alcoolice); CUVEE – 300 lei (cu băuturi non-alcoolice, selecție de vinuri) și L’INSTANT TAITTANGER – 375 lei (șampanie, nelimitat) iar membri programului de loialitate Club Connoisseur beneficiază de 25% discount pentru patru persoane, sau 20% discount pentru un grup de până la 20 de persoane.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: