Marketing Stiri

Un nou director de creatie pentru Atelier Sapte si Grup Sapte1 min

28/11/2014 1 min read

Un nou director de creatie pentru Atelier Sapte si Grup Sapte1 min

Reading Time: 1 minut

Incepand cu luna noiembrie, Ciprian Banica este noul Director de Creatie pentru Atelier Sapte si Grup Sapte.

Cu o experienta de peste 10 ani in publicitate acumulata in agentii precum Mercury360, Violet, Brandstalk, Next, FCB, Ciprian are in portofoliu numeroase campanii premiate si recunoasteri locale si internationale.

Atelier Sapte este o agentie de comunicare integrata, specializata in branding si marketing experiential, cu zone de expertiza in: brand experience, brand promotions si brand communication. Capabilitatile agentiei acopera strategie, creatie, PR, productie si management de proiect.

Grup Sapte este o agentie de comunicare integrata de BTL, cu experienta de 15 ani pe piata romaneasca, ce ofera servicii integrate de sales support, shopper marketing, event marketing, retail audit si production & acquisition. In 2014, GrupSapte a semnat un parteneriat de afiliere exclusiva pentru Romania, Bulgaria si Moldova cu reteaua internationala EFMP (European Field Marketing Partners).

Printre clientii cu care Grup Sapte lucreaza in prezent se numara Beiersdorf, Agricola, Mondelez, Unilever, BIC, Alexandrion Group Romania.

 

 

One Comment
  1. […] post Un nou director de creatie pentru Atelier Sapte si Grup Sapte appeared first on Revista […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE