Lifestyle Stiri

Timp liber in country club

17 iun. 2014 2 min

Timp liber in country club

Reading Time: 2 minute

Stejarii Country Club a inaugurat oficial facilitatile exterioare in cadrul unui eveniment pe parcursul caruia invitatii au participat la competitii sportive, lectii demonstrative si sesiuni tematice speciale oferite de Shiseido Spa si Beauty District.

Momentele deosebite din cadrul evenimentului au fost marcate prin inaugurarea piscinei olimpice de catre Camelia Potec si prin participarea lui Andrei Pavel la un meci demonstrativ de tenis, avandu-l ca partener de joc pe maestrul Horatiu Malaele.

Andrei Pavel si Horatiu Malaele_lansare Stejarii Country Club
Andrei Pavel si Horatiu Malaele

Reprezentante ale Lotului National de Gimnastica Aerobica al Romaniei au incantat publicul evenimentului cu o demonstratie pe acoperisul clubului.

Gimnastica ritmica pe acoperisul Stejarii Country Club (3)
Gimnastica ritmica pe acoperisul Stejarii Country Club

Una din principalele atractii din cadrul clubului este zona dedicata practicarii golfului, care se adreseaza atat incepatorilor, cat si profesionistilor. Aceasta facilitate, alaturi de zonele de platform tennis si spa, asigura acces si persoanelor care nu se numara printre membri.

Training golf driving range_lansare Stejarii Country Club
Training golf driving range

Driving range-ul de golf se intinde pe o suprafata de 19.000 mp si dispune de 20 de standuri pentru exersarea loviturii lungi pe o distanta de 220 metri, 8 standuri pentru lovitura scurta, precum si de zone de “chipping” (arie cu obstacole) si “putting green”.

Scoala de golf din cadrul Stejarii Country Club pune la dispozitie cursuri de grup si lectii private pentru jucatori de toate varstele, fiind atent indrumati de instructori internationali.

Moment demonstrativ instructori inot pentru piscina olimpica
Moment demonstrativ instructori inot pentru piscina olimpica

Printre celelalte facilitati exterioare ale clubului, se numara piscina olimpica cu sistem de incalzire, inconjurata de pavilioane private unde exista posibilitatea de a rezerva tratamente oferite de Shiseido Spa, cele doua terenuri de tenis acoperite cu zgura Conipur Pro Clay, special dezvoltata pentru jocul de inalta performanta, peretele de escaladare ce prezinta zone cu inclinatii diferite, pista de alergare dezvoltata pe o distanta de aproximativ 600 de metri, si doua terenuri de platform tennis, primele de acest tip din Bucuresti.

Terasa Al Fresco este amenajata in apropierea piscinei.

Desfasurat pe o suprafata de peste 51.000 mp, Stejarii este primul country club din Romania.

Imagini de la evenimentul de lansare al Stejarii Country Club:

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: