Management Stiri

Un nou GM la ADM Farm

14 aug. 2014 < 1 min

Un nou GM la ADM Farm

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu luna august a acestui an Adrian Samson este noul director general al companiei de distributie farmaceutica ADM Farm

Anterior acestei numiri, Adrian Samson (42 de ani) a fost an Country Head al Sandoz Romania, General Manager al GSK Consumer Healthcare, Marketing Director pentru Coty Cosmetics. De-alungul parcursului sau profesional a implementat cu succes programe complexe de transformare si dezvoltare a afacerilor.

Este absolvent al unui Executive MBA in Romania in cadrul ASEBUSS, al unui MBA la Emory University in Atlanta, SUA si al unui program de General Management la Harvard Business School. A absolvitFacultatea de Fizica in cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1995.

ADM Farm a fost infiintata in anul 1998. Sediul central ADM Farm se afla in Bucuresti, compania asigurand acoperire nationala prin cele sapte filiale: Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Suceava, Timisoara.

ADM Farm face parte din ADM Farm Group, alaturi de alte doua companii: PDG (Para Distribution Group) si Famaciile Santé.

In prezent, ADM Farm are o echipa de peste 500 de profesionisti si colaboreaza cu peste 120 de producatori si peste 6000 de clienti, carora le furnizeazac ca 5500 de produse si servicii.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: