Finanțe Stiri

Schimbări în conducerea OTP Bank România2 min

11/07/2019 2 min read

author:

Schimbări în conducerea OTP Bank România2 min

Reading Time: 2 minute

Roxana Maria Hidan, un executiv cu 17 ani experiență în banking și peste 14 ani de activitate în cadrul OTP Bank România, a fost numită Director General Adjunct al Diviziei Retail a băncii.

Din noua poziție, Roxana Hidan va coordona întreaga activitate de retail a OTP Bank România, asigurând atingerea tuturor obiectivelor de business ale băncii pe acest segment, anunță banca, într-un comunicat de presă.

Totodată, Roxana Hidan s-a alăturat Directoratului băncii începând cu data de 8 iulie 2019, misiunea ei principală ca șef al diviziei Retail va fi de a dezvolta în continuare acest business și de a contribui la îmbunătățirea unei culturi orientate preponderent către client.

 „Prioritățile mele în cadrul OTP Bank România se construiesc în jurul noii viziuni de business a companiei, aceea de a ne concentra pe experienţa directă cu clientul și a genera valoare pentru aceştia. Investim în această direcţie prin dezvoltarea de noi proiecte competitive şi prin digitalizarea accelerată a proceselor pentru a ţine pasul cu tendințele pieței. Dorim să oferim clienților noștri nu numai produse financiare viabile care să asigure un acces imediat și simplificat la resurse financiare, dar și accesul la un knowledge specific ținând cont de contextul și nevoile fiecărui consumator în parte. Pentru a reuși să facem asta, trebuie să ne înțelegem cât mai bine consumatorul, dar și să ne adaptăm constant tendințelor din piața bancară, în permanentă schimbare”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct al Diviziei Retail OTP Bank România.

Roxana Hidan are o experiență de peste 14 ani în cadrul OTP Bank România, dintre care ultimii 3 au fost dedicați coordonării liniei de business IMM, în calitate de director. Între 2012 și 2015, ea a fost director al direcției IMM, fiind responsabilă de elaborarea și implementarea strategiei băncii pentru acest segment. În 2015, Roxana Hidan a avut o implicare majoră în procesul de integrare a OTP Bank cu Millennium Bank, mai întâi ca Director Executiv Retail și Membru al Consiliului de Administrație, apoi ca Director General și Președinte al Consiliului de Administrație.

Deținătoare a unui Executive MBA (2012-2014) în Advanced Global Management la IE Business School din Madrid, Roxana este în prezent alumna și Membru al Global Alumni Advisory Board. În plus, și-a adăugat recent în portofoliul educațional Programul de Management Global (GMP24) de la Harvard Business School, fiind de asemenea alumna al acestei prestigioase instituții de învățământ.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9 după active în clasamentul jucătorilor bancari din România, din septembrie 2018.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE