Marketing Stiri

Un nou PR Account Manager in echipa V+O

21 aug. 2014 < 1 min

Un nou PR Account Manager in echipa V+O

Reading Time: < 1 minut

Incepand din august, Ana-Maria Godja se alatura agenției V+O Communication pe poziția de PR Account Manager.

Ana-Maria este absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Universitatii din Bucuresti si are un masterat in Consultanta si Expertiza Publicitara. Are o experienta de 15 ani in comunicare si relatii publice, coordonand de-a lungul timpului comunicarea strategica pentru mai multe companii multinationale din diverse industrii, precum: FMCG, construcții, sanatate sau energie. Este specializata in comunicare corporate, comunicare de brand, comunicare interna, media relations, comunicare de criza si CSR.

Ana-Maria a coordonat mai multe proiecte de responsabilitate sociala in domeniul nutritiei sanatoase, al protectiei mediului, proiecte de informare si educare in vederea reciclarii selective, programe de marketing comunitar, dar are si experienta in sectorul non-guvernamental, lucrand timp de 2 ani in cadrul departamentului de comunicare și marketing al Habitat for Humanity Romania.

V+O Communication a fost infiintata in Romania in 2006. In 2011, agentia si-a extins aria de servicii in zona de digital / social media lansand Bakers Digital Communication, iar in 2012 a lansat divizia de BTL, Briefcase.

Grupul V+O are un portofoliu de clienti, printre care se numara Bancpost, COSMOTE Romania, Germanos, Euroins Romania, Kanal D, Raffaello, Romtelecom, Studio Moderna, Tagor/Adora, Wizrom Group.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: