Stiri Tech

Techcelerator se extinde în Europa de Sud-Est prin Scale Match. Ce startup-uri sunt vizate

27 mart. 2021 < 1 min

Techcelerator se extinde în Europa de Sud-Est prin Scale Match. Ce startup-uri sunt vizate

Reading Time: < 1 minut

Techcelerator, cel mai mari accelerator din România pentru startup-uri de tehnologie, se extinde în Europa de Sud-Est prin lansarea Scale Match, primul matchathon regional. Scale Match își propune să faciliteze accesul startup-urilor de tehnologie la parteneri strategici din regiune și la finanțare.

Programul vizează companiile care dezvoltă soluții în domeniul Fintech, eHealth, companiile care integrează inteligența artificială și dezvoltatorii de soluții de tipul SaaS aflate în faza Market Ready. Pentru a fi eligibile, startup-urile trebuie să aibă soluții scalabile la nivel internațional, un model de business sustenabil și o echipă ambițioasă.

”Extinderea amprentei Techcelerator face parte din viziunea noastră pe termen lung prin care urmărim consolidarea rolului de partener strategic pentru startup-urile high-tech. Accesul la oportunități regionale este un avantaj extraordinar, atât pentru startup-uri, cât și pentru investitori și corporații. Intenționăm să continuăm cu alte evenimente de acest tip care vizează companii de Fintech, eHealth, Artificial intelligence, Machine Learning sau SaaS”, declară Cristian Dascălu, co-fondator al Techcelerator și partener GapMinder VC.

Înscrierile sunt deschise până pe 13 aprilie, iar rezultatele vor fi anunțate pe 19 aprilie 2021.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: