MarComm Marketing Stiri

UNFINISHED se desfășoară pe o platformă online construită de la zero

11 sept. 2020 3 min

UNFINISHED se desfășoară pe o platformă online construită de la zero

Reading Time: 3 minute

Cea de-a cincea ediție a UNFINISHED se va desfășura în perioada 27 septembrie – 4 octombrie 2020 într-o nouă platformă digitală, creată de la zero.

Noua platformă [F] OS va permite participanților să navigheze prin harta festivalului UNFINISHED și să selecteze din program acele momente de interes și în cadrul cărora pot interacționa cu conținutul, speakerii și ceilalți membri ai comunității. Indiferent de colțul de lume din care participă, comunitatea va putea comenta împreună o galerie de artă, va avea posibilitate să deseneze în timp real pe același ecran sau să voteze colectiv ce conținut să vadă mai departe.

Platforma [F] OS va deveni activă cu câteva zile înainte de festival, iar accesul va fi posibil doar pentru cei acceptați în comunitatea UNFINISHED. Participarea la evenimentul online se va face pe bază de înscriere, în limita a 3500 de locuri, completând formularul de aici

 

“Mulți dintre noi am pierdut enorm de mult timp în videocall-uri și în conferințe online superficiale și ne-am dat seama că putem pierde instant încrederea oamenilor dacă nu le oferim o experiență memorabilă. Valoroasă. Tocmai de-asta, pe lângă un program armonizat cu viața de zi cu zi a oamenilor, vrem să creăm un ecosistem al ideilor bazat pe conexiune și emoție. Iar asta nu poți să o faci prin nicio platformă existentă, așa că am știut de la început că e nevoie de un alt spațiu online unde să facem UNFINISHED. Și exact la asta lucrăm acum, o platformă nouă, creată de la zero, care să ne ajute să construim o atmosferă și un vibe nemaiîntâlnit în virtual. Suntem încântați că vom crea la UNFINISHED, alături de echipa [F] OS, o experiență online complet diferită.” – Cristian Movilă, fondatorul UNFINISHED

Pentru a păstra din vibe-ul unui festival offline, în [F] OS există și un loc de socializare, un foișor virtual unde participanții vor putea interacționa și conversa, fiind automat grupați în funcție de valorile și pasiunile fiecăruia, extrase din formularul de înscriere la #UNFINISHED20 pe care aceștia l-au completat.

Printre speakerii evenimetului se numără: Priya Parker, consilier strategic și autor al bestsellerului ”The Art of Gathering” și ”Together Apart”, care va vorbi despre modul în care ne adunăm și interacționăm atunci când suntem împreună, mai ales în aceste vremuri, Perry Chen, artist și fondator Kickstarter, Cristiana Pașca Palmer, fost secretar general adjunct al Națiunilor Unite, Anand Giridharadas, scriitor și autor al ”Winners Take All”, Jerry Michalski, consultant tehnic și fondator, asociat | ReX | Jerry’s Brain, Ida Benedetto, designer și strateg care va provoca publicul la o nouă perspectivă prin aventură și joc, Oshoke Abalu, co-fondator al companiei Love and Magic, Chris Wiggins, profesor de matematici aplicate la Columbia University și Chief Data Scientist la The New York Times, Asha Curran – co-fondator al mișcării globale Giving Tuesday, Doru Trăscău, Dan Byron – muzicieni.

Creat de Fundația Eidos, UNFINISHED este primul festival multidisciplinar din România. Printre invitaţii ediţiilor anterioare s-au numărat co-fondatorul Pixar, Alvy Ray Smith, directorul artistic pentru linia masculină Louis Vuitton, Virgil Abloh, strategul digital din timpul administrației Obama, muzicianul Nicolas Jaar, creatorul rubricii “Modern Love”, de la New York Times, Daniel Jones și Esther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist în relații de cuplu şi autorul unui bestseller din topul New York Times. Începând cu 2020, UNFINISHED se desfășoară sub înaltul patronaj al Parlamentului European.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: