Lifestyle Stiri

#cuUniCrediteusor sa te distrezi la Summer Well!

11 aug. 2016 2 min

#cuUniCrediteusor sa te distrezi la Summer Well!

Reading Time: 2 minute

UniCredit Bank este partener, pentru al treilea an consecutiv, al festivalului Summer Well, care va avea loc pe 13 și 14 august, pe Domeniul Știrbey din Buftea.

”De 6 ani, dacă e august e Summer Well. Și dacă e Summer Well, e muzică bună, sunt oameni frumoși, o super atmosferă și două zile pline de fun. […] Ne place să susținem tineri artiști din România și pentru ediția aceasta colaborăm cu Ghica Popa, un grafic designer de renume internațional. Roboții creați special pentru UniCredit la Summer Well 2016, sunt și foarte Ghica, și foarte UniCredit și foarte festival. Împrietenește-te cu ei pe Facebook sau la festival și hai să te distrezi împreună cu ei și cu noi,” a declarat Anca Nuță, Identity & Communication Director în cadrul UniCredit Bank.

Astfel, cu sprijinul UniCredit Bank, linia de autobuze a RATB care asigură transportul către festival şi retur a fost extinsă. Punctul de plecare al autobuzelor este în apropiere de Piaţa Victoriei (staţia Muzeul Ţăranului Român), iar pentru călătoria de retur, staţia este amenajată lângă Domeniul Ştirbey, autobuzele circulând până la ora 03:30.

UniCredit Bank a pregătit o garderobă unde, fără niciun cost suplimentar, pot fi depozitate obiectele personale în siguranţă. În acelaşi timp, cu ajutorul UniCredit Bank şi Visa, de anul acesta la Summer Well a fost introdusă plata cu cardul. Cardul Festipay poate fi ridicat de la casele special amenajate la intrarea pe domeniul Știrbey si poate fi încărcat cu orice sumă (la finalul festivalului banii rămași fiind returnaţi).

Încărcarea cardului şi utilizarea cardului Festipay pot aduce participanţilor premii, în cadrul unui concurs organizat de către UniCredit Bank şi Visa. Pentru 100 de lei încărcaţi pe cardul Festipay cu ajutorul oricărui card Visa, participanţii la festival primesc pe loc un portofel semnat de artistul grafic Ghica Popa, iar pentru fiecare achiziţie pot intra automat în tragerea la sorți pentru un premiu de 1.000 de euro. Regulamentul oficial al concursului este disponibil pe: www.facebook.com/SummerWellFestivalOfficial.

UniCredit oferă participanţilor şi posibilitatea de a-şi tipări pozele făcute cu roboţii creaţi de Ghica Popa sau oriunde în festival. Pentru aceasta, doritorii trebuie doar să publice imaginea respectivă pe Instagram însoţită de hashtagul #cuUniCrediteusor, şi să meargă apoi la cornerul UniCredit pentru a-şi tipări poza pe loc.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: