MarComm Marketing Stiri

IKEA și LEGO au dezvoltat o gamă comună

27 aug. 2020 2 min

IKEA și LEGO au dezvoltat o gamă comună

Reading Time: 2 minute

IKEA și LEGO și-au unit forțele pentru a crea o nouă soluție de depozitare. Denumită BYGGLEK, aceasta cuprinde o serie de cutii de depozitare cu șanțurile specifice LEGO și un set special de piese LEGO.

Gama BYGGLEK este formată din 4 produse diferite – un set de 3 cutii mici, două seturi de cutii mai mari și un set de cărămizi LEGO. Acesta va fi disponibilă în magazinele IKEA de la 1 octombrie.

Cutiile BYGGLEK sunt prevăzute cu șanțurile LEGO în partea de sus și în față, astfel încât copiii să le poată integra în propriile construcții LEGO. Își pot depozita creațiile în interiorul cutiei și le pot expune cu mândrie deasupra capacului.

”BYGGLEK este mai mult decât o cutie. Este, în același timp, un spațiu de depozitare, cât și unul de joacă. BYGGLEK oferă familiilor o gamă de produse care ajută la crearea de spațiu pentru joaca de zi cu zi – prin alimentarea creativității, făcând posibilă joaca împreună”, explică soluția creativă Rasmus Buch Løgstrup, designer în cadrul LEGO Group.

BYGGLEK poate fi folosit cu orice element LEGO existent și viitor, deoarece șanțurile prezente pe capac și în partea din față fac parte din sistemul LEGO de joc. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: