Stiri Tech

Up România lansează o soluție de plată contactless cu telefonul

7 oct. 2020 < 1 min

Up România lansează o soluție de plată contactless cu telefonul

Reading Time: < 1 minut

Up România lansează propria soluție de plăți mobile pentru sistemul de operare Android, disponibilă pentru toate cardurile preplătite de beneficii Up România: Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanță, Up Cultură. Utilizatorii de telefoane Android, care dispun de funcția NFC securizat, dotat cu PIN, parolă, model grafic, senzor amprentă sau recunoaștere facială, își pot adăuga cardurile în Up Mobil Pay, direct din aplicația Up Mobil, fără a mai fi nevoie de instalarea unei alte aplicații.

“Digitalizarea este cel mai puternic răspuns pe care companiile îl pot da la actuala criză sanitară cu care omenirea se confruntă astăzi, contribuind în mod direct la siguranța oamenilor, pe mai multe paliere. Unul dintre acestea este cel al plăților mobile, simplificate și rapide, care și-au dovedit eficacitatea în fluidizarea aglomerațiilor generate în diverse contexte de shopping. Noua soluție de plată Up Mobil Pay face parte dintr-un pachet de soluții digitale pe care Up România îl pune la dispoziția partenerilor și beneficiarilor săi, încă de la începutul pandemiei”, a arătat Elena Pap, director general Up România și director regional Up Group.

Aplicații

Adăugarea unui card Up România în Up Mobil Pay durează aproximativ 30 de secunde și poate fi începută fie din ecranul de administrare card, secțiunea „Cardurile mele”, accesibilă din meniul principal al aplicației, fie din ecranul pop-up, afișat la prima accesare a noii versiuni a aplicației.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: