Business Companii Stiri Tech

Up România, parteneriat cu Netopia Payments pentru plată online cu cardurile de masă

4 sept. 2020 2 min

Up România, parteneriat cu Netopia Payments pentru plată online cu cardurile de masă

Reading Time: 2 minute

În urma parteneriatului dintre Up România și Netopia Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, posesorii de carduri Up Dejun își pot înrola gratuit cardurile în aplicația mobilPay Wallet. Cu ajutorul acestui portofel electronic, utilizatorii de carduri de beneficii vor putea face comenzi și plăți online la restaurantele care acceptă cardurile Up România și care vor fi marcate cu un icon specific în secțiunea mobilPay Delivery, din cadrul aplicației. Pentru ușurința utilizării, selecția de restaurante este geolocalizată în funcție de adresa de livrare.

mobilPay Delivery este o platformă de comenzi dedicată restaurantelor și magazinelor specializate din toată țara și integrată în aplicația mobilă mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți în toate mediile. Prin intermediul mobilPay Delivery, restaurantele își pot lista produsele, pot gestiona comenzile primite, iar clienții pot face plata online direct în aplicație. Aplicația mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit din Google Play, App Store sau App Gallery, iar cardul Up Dejun poate fi înrolat ușor în contul de utilizator la secțiunea Metode de plată.

Pandemia a impus noi comportamente sociale și de consum în rândul consumatorilor, de care trebuie să ținem cont, și față de care venim cu noi soluții. Utilizatorii Up România își doresc să comande și să achite online, iar parteneriatul cu NETOPIA Payments ne ajută să le oferim  un acces tot mai mare la cumpărături online de mâncare caldă. În acest fel, angajații care primesc beneficiile Up România pot avea parte de o masă caldă în fiecare zi, prin comenzi rapide și plăți în siguranță. În același timp, invităm antreprenorii din domeniul HoReCa să ia în considerare digitalizarea plăților pentru a ajunge la noi consumatori și includerea cardurilor de beneficii în lista modalităților de plată”, a declarat Elena Pap, director general Up România și director regional Up Group.

Utilizatorii de carduri Up România – Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură și Up Vacanță – care folosesc sistemul de operare Android vor avea posibilitatea plăților direct cu telefonul mobil, atât timp cât acesta are opțiunile de NFC și autentificare prin amprentă sau recunoaștere facială. Această soluție proprie de plată este în fază finală de testare și va fi în curând disponibilă spre utilizare.

„Netopia Payments continuă dezvoltarea de noi parteneriate în ceea ce privește opțiunile de plată dedicate platformei mobilPay Delivery, comunicând, în același timp, într-un mod cât mai atractiv oferta restaurantelor, pentru stimularea segmentului de delivery al acestora. Este foarte important ca proprietarii de restaurante să-și concentreze eforturile pe dezvoltarea acestui segment, care îi poate ajuta să-și completeze veniturile în această perioadă dificilă, alături de un partener de încredere”, a declarat Antonio Eram, CEO NetopiaPayments.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: