Stiri Tech

Utok lanseaza un telefon pentru Dorel

13 ian. 2015 < 1 min

Utok lanseaza un telefon pentru Dorel

Reading Time: < 1 minut

Producatorul de electronice Utok intra pe nisa smartphone-urilor rezistente la socuri mecanice, praf si apa, prin lansarea modelelor Dorel si Explorer.

Utok Dorel si Explorer sunt dotate cu procesoare Dual Core cu frecventa de 1.2 GHz, ecran IPS de 3.5 inch, memorie interna de 4GB cu posibilitatea extinderii acesteia prin intermediul unui card microSD de pana la 32 GB, camera de 2 megapixeli, conectivitate WiFi, 3G, Bluetooth, senzor GPS, baterie cu capacitate de 2000 mAh si sistem de operare Android 4.4 KitKat.

“Suntem convinsi ca noile smartphones isi vor gasi locul in scenarii variate, de la oameni care urmeaza cariere in medii de lucru solicitante precum constructiile, pana la cei ce petrec mult timp explorand natura, pe apa sau pe uscat”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Ambele telefoane vor beneficia de 5 ani de garantie prin aplicatia Utok Now, o luna gratuita de filme, seriale, emisiuni inregistrate si live si meciuri de fotbal prin Seenow, o luna gratuita de acces la melodii prin Zonga, 100 de carti pre-instalate, accesibile prin aplicatia Elefant eBooks Reader si aplicatia sociala de going-out Getlokal.

Cele doua telefoane sunt disponibile la precomanda pe site-ul www.utok.ro si pe site-urile partenerilor la pretul de 599 lei, livrarile incepand din data de 2 februarie 2015.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: