Stiri Tech

VIAVI vrea să angajeze 120 de specialiști IT&C la București

19 apr. 2018 < 1 min

VIAVI vrea să angajeze 120 de specialiști IT&C la București

Reading Time: < 1 minut

Furnizorul global de soluții de testare, monitorizare și optimizare a rețelelor VIAVI Solutions a deschis în București un centru de cercetare-dezvoltare destinat clienților companiei din Europa.

Compania își propune să angajeze aproximativ 120 candidați calificați, specializați în domeniul IT&C și cel al testării, monitorizării și optimizării rețelelor. „Bucureștiul a reprezentat o alegere firească pentru deschiderea noului centru R&D VIAVI. În acest fel vom reuși să menținem legături strânse cu clienții noștri din această regiune și plănuim să ne consolidăm prezența aici pe viitor,” a declarat Oleg Khaykin, Președinte și CEO VIAVI Solutions.

În 2017, infrastructura cloud IT din Europa Centrală și de Est (CEE) a înregistrat o creștere cu 34%, a doua cea mai rapidă creștere din lume, potrivit IDC. Operatorii telecom din regiune au înregistrat creșteri de profit în ultima vreme, în special datorită cererii crescute pentru smartphone-uri, dar au nevoie de strategii și soluții pentru a reduce cheltuielile de capital și operaționale. VIAVI oferă instrumente de optimizare și tehnologii care ajută furnizorii de servicii și companiile tip Enterprise să reducă complexitatea și să sporească eficiența, îmbunătățind în același timp calitatea serviciilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: