Finanțe Stiri

Visa și PayPal își extind parteneriatul și în Europa

18 iul. 2017 2 min

Visa și PayPal își extind parteneriatul și în Europa

Reading Time: 2 minute

Visa şi PayPal au anunţat extinderea parteneriatului lor strategic şi în Europa. Cele două companii colaborează deja în Statele Unite şi în regiunea Asia Pacific cu scopul de a accelera adoptarea plăţilor electronice sigure şi convenabile în mediul on-line, prin aplicaţii şi în magazine.

De asemenea, PayPal – în baza licenţei bancare obţinute în Europa – se alătură reţelei Visa de instituţii financiare şi va putea oferi conturi Visa în Europa, astfel încât consumatorii individuali şi companiile să îşi poată utiliza fondurile PayPal pentru cumpărături oriunde este acceptată Visa, în întreaga lume, arată compania, într-un comunicat de presă.

„Visa şi PayPal au un obiectiv comun: acela de a pune la dispoziţia consumatorilor o modalitate sigură şi convenabilă de a face plăţi cu ajutorul dispozitivului preferat. Extinderea parteneriatului nostru în Europa oferă mai multe opţiuni consumatorilor şi mai multe avantaje companiilor,” a declarat Bill Sheedy, CEO, Regiunea Europa, Visa Inc.

„Posibilitatea de a emite conturi Visa în Europa va permite companiei PayPal să ofere clienţilor modalităţi noi şi inovatoare de a-şi gestiona şi transfera banii, indiferent de platformă sau dispozitiv”, a completat Sheedy.

„Acordul anunţat astăzi va consolida colaborarea dintre PayPal, Visa şi partenerii săi pe pieţele noastre europene”, a declarat Rupert Keeley, Vicepreşedinte Executiv şi CEO, PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A. „Parteneriatul ne va permite să oferim mai multe opţiuni milioanelor de consumatori şi companii printr-o gamă extinsă de produse inovatoare. Fie că plata se face în mediul on-line, printr-o aplicaţie sau în magazine, PayPal şi Visa vor oferi modalităţi simple, sigure şi convenabile de a plăti și de a fi plătit”, a precizat Keeley.

Prin acest parteneriat, instituţiile financiare vor putea oferi deţinătorilor de conturi Visa posibilitatea de a face plăţi oriunde PayPal este acceptat on-line, oferind astfel mai multe opţiuni consumatorilor. În acelaşi timp, acordul va extinde gradul de acceptare a PayPal de către companiile europene care acceptă Visa în locaţiile fizice, oferind oportunităţi de creştere pentru Visa, PayPal şi clienţii lor susţinute de:    

  • Opţiunea clientului: PayPal şi Visa vor crea o experienţă simplificată pentru consumatorii care aleg să plătească cu cardul Visa în locațiile unde este acceptat PayPal. Prin colaborarea cu băncile partenere Visa, consumatorii vor putea adăuga cu uşurinţă carduri Visa din alte aplicaţii bancare în portofelul PayPal.
  • PayPal în Europa: PayPal – în baza licenţei bancare obținute în Europa – va avea posibilitatea de a emite conturi Visa pentru consumatori şi companii europene. Pe viitor, acest lucru va permite clienţilor PayPal să îşi utilizeze fondurile PayPal oriunde este acceptată Visa, în întreaga lume.
  • Colaborare digitală: Visa şi PayPal au convenit să îşi extindă participarea în cadrul Visa Digital Enablement Program (VDEP) în Europa. VDEP oferă partenerilor Visa acces la tehnologia de tokenizare, ceea ce permite efectuarea plăţilor în siguranţă şi cu uşurinţă de pe telefoane mobile sau orice dispozitive conectate. Acest lucru va contribui la extinderea utilizării PayPal în companii care acceptă Visa în locaţii fizice.
  • Acces mai uşor şi mai rapid la fonduri: Visa va oferi PayPal ocazia de a valorifica serviciul Visa Direct în Europa, astfel încât clienţii PayPal să îşi poată transfera fondurile în conturile Visa în timp real, pe mai multe pieţe.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: