CSR

Vise indeplinite

1 iul. 2015 < 1 min

Vise indeplinite

Reading Time: < 1 minut

Grupul de Educatie si Actiune pentru Cetatenie (GEAC) a finalizat proiectul “Visele batranilor”, demarat anul trecut.

Pe parcursul derularii proiectului au fost indeplinite 17 dorinte pentru 10 varstnici din doua centre de servicii sociale din Bucuresti: Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual si Centrul Comunitar Ghencea. Acestora  le-au fost alaturi peste 30 de studenti voluntari, psihologi, jurnalisti, economisti. S-au intalnit cu ei, i-au vizitat la centru, acasa, s-au fotografiat impreuna, au scris despre ei, au comunicat dorintele lor companiilor.

14 companii din Bucuresti, Focsani, Galati, Ploiesti au indeplinit visele batranilor (un cos de Pasti, un pelerinaj la manastirea Prislop, o masuta de cafea si doi tabureti, o masina de spalat, un gherghef pentru goblenuri, un aspirator, o excursie la munte, un cuptor cu microunde, un recamier, o colectie de carti de aventura, un televizor, un frigider, o excursie la manastirile din Moldova, o pereche de sandale, alimente, o carte de poezii publicata).

Finalizarea proiectului a fost marcata pe 30 iunie pe scena Teatrului Metropolis.

“Visele batranilor” se numara printre proiectele realizate cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civica, program finantat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, administrat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: