CSR

Vitis Metamorfosis lanseaza primele sale vinuri eco

29 oct. 2013 < 1 min

Vitis Metamorfosis lanseaza primele sale vinuri eco

Reading Time: < 1 minut

Producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis a recoltat in aceasta toamna 100 de tone de struguri ecologici si a anuntat lansarea pentru anul viitor a primelor vinuri eco din portofoliu. Compania cultiva struguri ecologici pe o suprafata de 15 hectare in Podgoria Dealu Mare, pe care sunt plantate sortimente precum Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Negru de Dragasani, Muscat Ottonel, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Regala si Feteasca Alba.

„Anul 2013 este primul in care Vitis Metamorfosis a recoltat struguri ecologici, urmand ca in primavara anului viitor sa lanseze primele vinuri eco din portofoliu. Ne bucuram sa observam ca gusturile consumatorului roman evolueaza, punandu-se astfel presiune pe producatori sa ofere vinuri de calitate si in acelasi timp sustenabile. Aceasta preocupare va aduce doar beneficii industriei locale pe termen mediu si lung”, a declarat Giancorrado Ulrich (foto), presedintele Vitis Metamorfosis. 

Potrivit oficialilor, vinurile eco vor fi vandute in cadrul gamelor deja existente si vor reprezenta aproximativ 25% din productia de anul acesta, estimata la 300.000 de sticle.

Vitis Metamorfosis are un portofoliu de opt vinuri, distribuite pe piata locala de Heinrig Distribution: Cantus Primus Cabernet Sauvignon, produsul etalon al companiei, si gamele Vitis Metamorfosis si Fluturi & Farfalle. Compania italiana a fost fondata de familia Antinori in 2008 si are o suprafata de 100 de hectare de teren in Podgoria Dealu Mare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: