Stiri Tech

Vive Cosmos, Realitate virtuală la purtător

3 oct. 2019 2 min

Vive Cosmos, Realitate virtuală la purtător

Reading Time: 2 minute

HTC Vive Cosmos, cel mai recent sistem de realitate virtuală (VR) premium pentru PC, a fost lansat oficial în România și este disponibil începând din 3 octombrie, la prețul de 3.949 lei, pachetul incluzând casca şi cele două controllere.

Cosmos dispune de o rezoluție combinată de 2880 x 1700 pixeli – o creștere de 88% față de originalul Vive – oferind o claritate superioară a textului și a graficii. Noile ecrane LCD reduc distanța dintre pixeli și, combinate cu ecranele reale RGB, minimizează efectul de screen-door, iar iar căștile integrate on-ear asigură un sunet imersiv. Cosmos este compatibil cu adaptorul Vive Wireless, disponibil pentru acei utilizatori care vor să se miște în VR fără a fi legați de un cablu.

Primul mod oficial este modul Vive Cosmos External Tracking pentru utilizatorii care doresc să utilizeze în continuare stațiile de bază Lighthouse existente pentru scenariile de urmărire. Primul mod compatibil cu stațiile de bază, suportă ecosistemul de periferice Vive, precum Vive Tracker, oferind o libertate pentru controlul VR. Acest mod nou va fi însă disponibil începând cu primul trimestru al anului următor.

Conținut inclus

Vive Cosmos este headset-ul VR care oferă acces la conținut variat datorită abonamentului inclus
Viveport Infinity de 12 luni, ofertă disponibilă pe perioada precomenzilor. Fiecare client care a făcut precomandă pentru VIVE Cosmos până pe 2 octombrie va găsi în cutie un cod promoțional pentru cele 12 luni gratuite de Viveport Infinity. Viveport Infinity oferă acces nelimitat la sute de aplicații VR și jocuri foarte bine cotate, cum ar fi Fisherman’s Tale, Fujii și Ninja Legends, precum și clipuri video premium de la branduri de top, precum GoPro,
Discovery Channel și Animal Planet. Odată cu lansarea Vive Cosmos, Viveport Infinity va adăuga
titluri noi precum Doctor Who: The Edge of Time dezvoltat de Maze Theory, Playstack și BBC, Eleven
Eleven dezvoltat de Syfy, Battlewake dezvoltat de Survios, Gloomy Eyes dezvoltat de Atlas V și 3dat,
Swords of Gargantua dezvoltat de Yomuneco și Gumi, dar și MLB Home Run Derby dezvoltat de
MLB.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: