CSR Stiri

Voluntari în finala #CampionatuluiDeBine

ian. 29, 2018 2 min

Voluntari în finala #CampionatuluiDeBine

Reading Time: 2 minute

Asociația TAXIUL CU BOMBOANE are șansa de a primi o finanțare de 5.000 EURO pentru a spune povestea mai departe. Proiectul #SearaDePoveste – Povestea Continuă este în finala #CampionatuluiDeBine pe platforma bursabinelui.ro, iar pentru a se menține pe o poziție eligibilă la finanțare are nevoie de orice donație venită din partea partenerilor în fapte bune!

Proiectul #SearaDePoveste a început într-un salon de spital, iar acum sunt trei spitale de copii pe lista și zeci de seri de poveste în fiecare luna. Zeci de copii care îi strigă pe holuri pe voluntari să le viziteze și salonul lor, sute de copii care au auzit o poveste cu final fericit, mii de suflete care așteaptă un măr, o ghicitoare și o vorbă bună. Sunt copiii cu nevoi speciale și nevoi sociale pentru care perioada grea de tratament în diferite afecțiuni produc efecte devastatoare la nivel psihologic și au nevoie de sprijin. Și de aceste seri de joc și poveste din spital în care voluntari cu suflet mare pun magie în fiecare filă de poveste răsfoită. Iar reacțiile copiilor, dublate de rezultate, sunt vizibile.

O gașcă veselă de voluntari animă acum saloanele secțiilor de oncologie pediatrică. Vor să își continue minunata treabă pecare o fac de atâta vreme. Prin joc și poveste, voluntarii aduc zâmbetul pe fețele copiilor mai puțin norocoși aflați la tratament, dar alungă astfel tristețea și neputința părinților. Și pentru aceștia, serile petrecute într-un salon de spital sunt lipsite de speranță și de alinare.

Donațiile pentru acest proiect se realizează rapid, securizat și fără comision. Confirmarea tranzacției va ajunge în inboxul tău, alături de mulțumiri din partea Asociației.

În data de 19 februarie 2018, se vor anunța proiectele câștigătoare. În acest moment, proiectul este pe locul 3 și trebuie să rămână pe podium. Efortul de colectare donații și susținători este maxim, iar Gașca Colorată din Taxiul cu Bomboane demonstrează că poate face minuni.

Poți dona și poți duce povestea mai departe aici:  https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Seara-de-Poveste—Povestea-continua

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: