Finanțe Stiri

Credite fara adeverinta de venit, de la Banca Romaneasca1 min

08/10/2015 < 1 min read

author:

Credite fara adeverinta de venit, de la Banca Romaneasca1 min

Reading Time: < 1 minut

bancaromaneascaBanca Romaneasca, membra a Grupului “National Bank of Greece”, a incheiat un protocol cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), prin care faciliteaza acordarea de credite clientilor sai. In baza acordului de colaborare, Banca Romaneasca poate verifica la ANAF veniturile celor care solicita un credit, reducand, astfel, timpul de raspuns, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

Colaborarea cu ANAF simplifica procesul de creditare si reduce birocratia. Astfel, in cazul salariatilor, nu mai este necesara adeverinta de venit, respectiv cuponul de pensie, pentru pensionarii care solicita acordarea unui credit. Verificarea se face doar cu acordul clientilor, in baza unui acord de consultare.

“Am implementat protocolul cu ANAF avand in minte confortul clientilor nostri. Ne-am dorit ca ei sa faca mult mai putine drumuri pana la banca si, daca indeplinesc conditiile de eligibilitate, sa poata primi creditul in aceeasi zi”, spune Dan Grigoriu, Director al Diviziei Produse si Segmente Retail la Banca Romaneasca.

Clientii Bancii Romanesti pot lua credite de nevoi personale fara ipoteca, in valoare de minimum 1.000 de lei si maximum 80.000 de lei, pe o perioada de pana la 5 ani cu o dobanda de 8.92%.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE