Stiri Tech

Vouchere Blue Air pentru clienții Telekom România

22 iun. 2019 2 min

Vouchere Blue Air pentru clienții Telekom România

Reading Time: 2 minute

Clienții Telekom România pot beneficia de vouchere Blue Air, în valoare de 100 euro, pentru orice zbor de pe ruta operatorului și pot achiziționa, în rate, un smartphone Samsung, în cadrul unei noi oferte lansate de compania Telekom.

„Studiile Telekom arată că 50% dintre clienții grupului nu au fost niciodată plecați într-o vacanță în străinătate, însă 60% dintre ei și-ar dori să poată pleca” a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Roma.

La achiziționarea noii oferte de mobil și telefoane de la Telekom Romania, clienții pot beneficia de bonusul Net 4G Nelimitat, minute naționale și SMS-uri nelimitate, telefoane Samsung în rate, cu avans 0, plus voucherul cu reducere de 100 euro pentru orice destinație Blue Air. Clienții pot alege oricare dintre dispozitivele Samsung cu prețuri atractive, în rate de la 6 euro / lună și 0 avans. De exemplu, Samsung Galaxy A10, la 6 euro / lună, Samsung Galaxy A40, la 9 euro / lună sau Samsung Galaxy A50, 12 euro / lună.

Clienții pot intra în posesia voucherului Blue Air în aplicația MyAccount, accesând www.telekom.ro. Voucherul poate fi utilizat pentru rezervări pe site-ul Blue Air oricând înainte de data de 30 noiembrie 2019. Acesta poate fi folosit la achiziționarea biletelor la toate zborurile regulate Blue Air, perioada de călătorie fiind valabilă până în data de 28 martie 2020.

Accent pe mobilitate

De la lansarea în octombrie 2017 a ofertelor Net 4G Nelimitat, 74% dintre clienții Telekom de servicii pe bază de abonament au net 4G nelimitat, potrivit datelor operatorului. În plus, clienții serviciilor Nelimitat consumă de 5 ori mai mult trafic de date 4G.

„Zona de interes este telefonia mobilă, unde vrem să creștem cât putem de mult și, astfel, să majorăm veniturile grupului. Doar telefonia mobilă ne va permite să rămânem pe piață, să supraviețuim”, a adăugat Andreas Elsner.

În perioada ianuarie-aprilie 2019, vânzările abonamentelor cu servicii Nelimitat, împreună cu un telefon achiziționat în rate, au crescut cu 31% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: