Stiri Tech

Wildberry și Marzipan, noile smartwatch-uri de la Canyon lansate în România

29 ian. 2021 2 min

Wildberry și Marzipan, noile smartwatch-uri de la Canyon lansate în România

Reading Time: 2 minute

Canyon lansează pe piața din România noile smartwatch-uri Wildberry și Marzipan, compatibile cu iOS si Android.

Canyon Wildberry este disponibil în două variante de culoare: albastru și negru, respectiv CNS-SW74BL Wildberry blue și CNS-SW74BB Wildberry black. Acesta dispune de un ecran complet tactil de 1,3 inci, o carcasă metalică durabilă, rezistentă la apă (IP67), și curea din poliuretan.

Printre funcțiile acestui smartwatch se regăsesc monitorizarea pașilor și a activităților sportive, verificarea ritmului cardiac și controlul melodiilor în timpul antrenamentelor. Pe lângă monitorizarea activității fizice, acest ceas oferă prognozele meteo, optimizare pentru cele mai populare sporturi și realizarea de fotografii. O caracteristică foarte utilă în această perioadă este și monitorizarea saturației de oxigen, posibilă datorită senzorului spO2 oxygen, dar care nu poate fi echivalată sau substituită măsurătorilor efectuate cu un dispozitiv medical.

Canyon Wildberry are dimensiunile de 42mm x 37mm x 10mm și o greutate de 40 grame și este compatibil cu sistemele de operare iOS 10.0+ și Android 5.0+. Smartwatch-ul Wildberry are o autonomie de până la 20 de zile, în funcție de modul și de intensitatea utilizării, bateria având o capacitate de 170mAh. Încărcarea se efectuează utilizând cablul USB din dotare.

Canyon Marzipan are un set bogat de senzori și funcții, având o carcasă durabilă din aluminiu rezistentă la apă (IP68) și două curele incluse, din silicon și piele, disponibile în trei culori: roz, albastru sau negru.

Ecranul circular de 1,22 inci este realizat din sticlă de duritate medie  clasa 6H, iar conectorii de încărcare sunt plasați pe spate. Bateria din polimer, cu o capacitate de 150 mAh, are o autonomie de 5 până la 20 de zile și se poate încărca folosind cablul USB din dotare. Canyon Marzipan are dimensiunile de 41 mm х 41 mm х 11mm și o greutate de 35,9 grame.

Smartwatch-ul Marzipan oferă multe funcții și caracteristici, printre care monitorizarea pașilor, a somnului, prognoza meteo, control cameră foto, optimizare pentru sporturile populare, memento lipsa actvitate și opt moduri sport (mers pe jos, alergare, mers cu bicicleta, sărituri, badminton, baschet, fotbal și înot).

La fel ca în cazul smartwatch-ului Wildberry, Marzipan oferă informații despre nivelul saturației de oxigen, ritmul cardiac și poate stoca toate aceste date pe aplicația Canyon Life, compatibilă cu sistemele de operare iOS 9.0+ și Android 4.4+.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: