Stiri Tech

Wizrom a preluat WizSalary

8 iul. 2015 2 min

Wizrom a preluat WizSalary

Reading Time: 2 minute

Grupul Wizrom a anuntat finalizarea achizitiei integrale a companiei WizSalary semnaland astfel consolidarea la nivel de grup si demonstrand ca dispune de resurse financiare si operationale, pentru a spori sinergiile intra-grup si a se extinde mai departe pe noi segmente de business. Grupul Wizrom controleaza acum WizSalary 100% dupa achizitia cu bani lichizi a 52% din actiunile detinute de ceilalti actionari.

In urma tranzactiei, Wizrom va integra WizSalary si va dezvolta, in viitorul apropiat, WizOne ca solutie solida, extinsa, prin care va adresa nevoile companiilor in ceea ce priveste management resurselor umane. Adrian Bodomoiu, managing director al grupului pe partea operationala, va continua colaborarea cu Zemy Apfelbaum ca managing director de dezvoltare.

“WizOne este o solutie de management a resurselor umane, o platforma suport pentru talent management”, a explicat Zemy Apfelbaum, adaugand ca pana in octombrie va fi finalizat si modulul de recrutare.

Investitii de jumatate de milion de euro

Reprezentantii Wizrom au anuntat investitii de jumatate de milion de euro pentru dezvoltarea produselor noi, “chiar mai mult daca este nevoie”, a adaugat Adrian Bodomoiu.

Clientii Wizrom care utilizeaza solutiile WizSalary vor continua sa beneficieze de servicii ca si pana acum, in baza contractelor curente, de catre aceeasi echipa si la acelasi standard.

„Prin aceasta achizitie, Wizrom demonstreaza ca dispune de dorinta si resursele de a investi in dezvoltarea pe termen lung a solutiilor care adreseaza o gama in crestere de nevoi ale clientilor. Am placerea de a anunta numele noii noastre suite de business, WizOne, care adreseaza una dintre cele mai arzatoare nevoi in domeniul HR: cresterea nivelului de angajament al salariatilor prin evaluarea cu acuratete a performantelor si motivatiilor lor de crestere”, a declarat Zohara Davidai (foto), Presedinte al Consiliului de Administratie al Wizrom.

Integrarea la nivel de grup se adauga inovatiei tehnologice si gamei extinse de solutii si servicii pentru a consolida Wizrom ca unul din liderii furnizorilor de instrumente de crestere a performantei in business.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: