Stiri Tech

Yoxo, abonamentul digital de la Orange, are o nouă identitate de brand

25 sept. 2020 < 1 min

Yoxo, abonamentul digital de la Orange, are o nouă identitate de brand

Reading Time: < 1 minut

 Yoxo, primul abonament de mobil exclusiv digital, administrat în întregime prin intermediul unei aplicaţii mobile, este acum disponibil clienţilor din orice reţea.  Yoxo este lansat într-un moment în care nevoia de digitalizare este din ce în ce mai mare şi vine ca o soluţie firească la dorinţa clienţilor de a fi mereu conectaţi şi de a realiza de la distanţă activităţi ce până acum erau destinate preponderent mediului offline. Acestă nevoie se observă şi în cazul consumului de date mobile care a înregistrat creşteri de peste 40% în prima jumătate a acestui an.

”Modul foarte pozitiv în care a fost primit de către clienţi ne-a arătat că Yoxo poate fi mai mult decât un abonament digital. De aceea, de acum Yoxo are propria identitate, propriile canale de comunicare, o filozofie de brand unică şi o echipă dedicată cu un puternic mindset antreprenorial axat pe crearea celor mai bune servicii pentru utilizatorii digitali ce caută un raport beneficii-costuri optim”, a declarat Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer Orange România.

Flexibilitate si control

Cu Yoxo, clienţii au parte de flexbilitate şi de control total atât asupra resurselor cât şi asupra costurilor gestionate în întregime prin intermediul aplicaţiei mobile. Aceştia pot adăuga resurse suplimentare oricând au nevoie, iar plata abonamentului se realizează digital, în mod automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicaţie. Toate informatiile despre abonament şi consum sunt disponibile în timp real în aplicaţie, fără a fi nevoie de vizite în magazin sau apeluri în call center, iar dacă clienţii au întrebări suplimentare, pot accesa oricând serviciul de Messenger, direct din aplicaţie.

În cazul în care internetul din abonament sau din opţiuni nu sunt este utilizat, aceştia primesc banii înapoi sub formă de reducere pe factura următoare sau direct pe card, dacă se doreşte renunţarea la abonament. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: