Stiri Tech

ZenFone Zoom, noul pariu smartphone-foto1 min

10/03/2016 < 1 min read

author:

ZenFone Zoom, noul pariu smartphone-foto1 min

Reading Time: < 1 minut

Asus a lansat azi oficial pe piata din Romania smartphone-ul ZenFone Zoom, un terminal care incorporeaza o camera foto cu zoom optic 3x și lentile Hoya, cu 10 elemente și focalizare laser.

Sticla, lentilele sintetice și cele prismatice sunt configurate intr-un aranjament cu doua prisme, de tip periscop, pentru a maximiza cantitatea de lumina, nelipsind  Stabilizatorul OIS.

Camera principala (13MP si f/2.7-4.8, 28-84mm) este asistata de un blit Real Tone dual-LED , sistemul optic este cuplat cu un senzor de imagine Panasonic SmartFSI.

asus zoom

Sub “capota”, terminalul ZenFone Zoom (ZX551ML) se prezinta cu procesor Intel Atom quad-core pe 64 biti (arhitectura Silvermont pe 22nm) , memmorie 4GB RAM DDR3, LTE 250Mbit/s  si spatiu total de stocare de 128GB (card SD).

Smartphone-ul vine cu ecran IPS Full HD de 5,5 inci, cu o rezolutie 1080 x 1920 pixels (401 ppi densitate a pixelilor).

Utilizatorii care folosesc intens telefonul se pot baza pe o baterie litiu-polimer de 3000mAh, dar și pe tehnologia BoostMaster care poate reincarca bateria de la zero la 60% in 39 de minute. De menţionat ca adaptorul BoostMaster de 18W este inclus numai pe modelul ZenFone Zoom cu 2.3GHz și 4GB.

ZenFone Zoom are SO Android v5.0 (Lollipop), dar producatorul promite ca pana la sfarsitul trimestrului al II-lea va beneficia de up-grade la noua versiune de Android.

 

 

ZenFone Zoom (ZX551ML) poate fi achiţionat la liber la pretul de 2500 lei.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE