Stiri Tech

Zitec continua recrutarile

sept. 10, 2015 < 1 min

Zitec continua recrutarile

Reading Time: < 1 minut

Zitec, producatori locali de aplicatii online, si-a marit echipa cu 20% in primul semestru, fata de sfarsitul anului trecut, ajungand in prezent la aproximativ 130 de specialisti. In continuare, compania deruleaza patru stagii de internship, care se vor finaliza cu noi angajari.

In primele sase luni ale anului, echipa Zitec a crescut cu 21 de colegi, respectiv cu 20% fata de sfarsitul anului trecut, cand numara circa 110 membri. Astfel, compania a continuat sa creasca pe zonele de dezvoltare software (PHP, Java), asigurarea calitatii software, management de proiect, online marketing, dar si in zonele de vanzari, financiar, resurse umane.

”Efortul de recrutare din domeniul IT software a crescut in ultimii 3 ani, in conditiile unui raport inegal intre ritmul de dezvoltare si extindere a activitatii companiilor de profil si numarul specialistilor existenti in piata. Astfel, companiile investesc mai mult timp si mai multe resurse pentru a-si asigura gradul de crestere dorit. In functie de specificul pozitiei, durata unui proces de selectie poate depasi chiar si o luna si jumatate”, explica Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Anul trecut, Zitec a desfasurat mai multe programe de internship care s-au finalizat cu succes, aproximativ 90% dintre participantii la stagii alaturandu-se echipei. Compania a continuat si anul acesta strategia de a atrage tinere talente, iar programele de internship se vor finaliza la 1 octombrie.

”La 1 iulie ni s-au alaturat 15 interni, care isi vor dezvolta competentele profesionale participand la patru programe de internship in cadrul Zitec: PHP, Quality Assurance, Embedded Software, Online Marketing. La finalul celor trei luni, ne dorim sa pastram in echipa pe cat mai multi dintre ei”, spune Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: