Lifestyle MarComm Stiri

EXPO SHOP 2019, singura conferință din România dedicată serviciilor de retail

10 sept. 2019 2 min

EXPO SHOP 2019, singura conferință din România dedicată serviciilor de retail

Reading Time: 2 minute

Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019 se află la cea de-a doua sa ediție, fiind un eveniment dedicat serviciilor de retail. Evenimentul este susținut de publicația Retail & FMG  în parteneriat cu compania Euroexpo și se va desfășura în perioada 9 – 11 octombrie 2019, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional Romexpo.

Evenimentul va reuni speakeri manageri de top din companii de retail, FMCG, servicii conexe şi research și furnizori de soluții, echipamente și servicii pentru retail.

Agenda evenimentului va cuprinde trei direcții: exemple și studii de caz din partea jucătorilor din retail, e-commerce, prezentări de servicii, soluții și echipamente dedicate industriei de retail și studii de piață.

Oferte speciale pentru achiziționarea biletelor

  • Discount de 5% pentru 2 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie;
  • Discount de 10% pentru 3 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie;
  • Discount de 15% pentru minimum 4 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie.

Prețul întreg al unui bilet este de 79 de euro + TVA.

Orange România, ESSA Group, NIELSEN România sau IT Genetics sunt doar câteva dintre companiile care au confirmat deja prezența la eveniment în calitate de parteneri sau speakeri.

Orange România: Oferă o gamă de soluţii de comunicaţii, atât utilizatorilor individuali, cât şi companiilor, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, dar şi servicii TV. Începând din luna iulie, divizia B2B Orange România promovează oferta de servicii IT&C destinate companiilor mijlocii și mari și administrației publice sub brandul Orange Business Services.

ESSA Group: Este una dintre cele mai mari companii din piața serviciilor in-store de la noi din țară. Essa Group înglobează trei branduri, active pe piața din România din 2004: Pella, BIP și ESSA People & Management.

NIELSEN România: Este companie globală de măsurare și analiză de date care oferă o imagine completă asupra consumatorilor și piețelor din întreagă lume.

ROPECO București: Este principalul furnizor local de de soluții și echipamente în domeniul procesării de numerar din România, prezent pe piață de peste 25 ani.

IT Genetics: IT Genetocs este o companie cu capital 100% românesc, având peste 12 ani de experiență în optimizarea proceselor și a activității business-urilor.

Romanian Business Consult (RBC): Este principalul furnizor și integrator de soluții IT pentru retail și industria alimentară din România.

Kooperativa 2.0:Agenția de digital marketing, înființată în 2012, oferă servicii de influencer marketing, promovare prin Google Ads și Facebook Ads, administrare a paginilor de Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și cursuri de social media pentru companii.

Mai multe detalii legate de pachetele de sponsorizare si înregistrare participanți se pot solicita prin email  sau la telefon: 0754.331.043.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: