Stiri Tech

Ziua emoji-urilor. Imaginea unui bărbat însărcinat va fi emoji în acest an

17 iul. 2021 < 1 min

Ziua emoji-urilor. Imaginea unui bărbat însărcinat va fi emoji în acest an

Reading Time: < 1 minut

La 17 iulie este marcată ziua emoticoanelor frumoase cu care transmitem noi mesaje în orice sistem de chat. Aceste emoticoane sunt menținute de Unicode Consorțium, o organizație non-profit care dezvoltă aceste imagini de cele mai multe ori drăguțe.

În acest an, odată cu actualizarea emoji-urilor pe care le cunoaștem deja vor fi introduse și altele noi. Printre acestea imaginea unui bărbat însărcinat. Mișcarea vine ca răspuns al nenumăratelor cereri pentru diversitate. Iar aceasta este o încercarea de a reprezenta sarcina la persoanele non-binare și transgender.

Diversitatea va fi marcată și prin noi emoji-uri care marchează strângerea de mână cu mâini de diferite culori.

Lista finală a noilor emoji va fi lansată în septembrie, odată cu versiunea 14 a acestor iconițe.

Printre alte emoji-uri noi și îmbunătățiri ale emoticoanelor actuale, un coral va reprezenta schimbările climatice, iar o persoană care poartă o coroană va fi stilizată pentru a afișa alternative la clasicele persoane încoronate din prezent.

Alte imagini includ o față care se topește, o față care salută, o mușcătură de buze, raze x și un permis de conducere.

Noile emoji-uri vor fi disponibile la finalul acestui an pe noile versiuni de operare alte noilor telefoane sau la începutul anului viitor pentru cei care nu vor primi noile actualizări de software.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: