Marketing Stiri

Zizin continua cu echilibru si pace

29 mai 2015 < 1 min

Zizin continua cu echilibru si pace

Reading Time: < 1 minut

Lowe&Partners si Zizin au lansat un nou spot TV pe aceeasi platforma creativa lansata anul trecut pe ideea de echilibru si pace in familie.

Noul spot TV Zizin este insotit de o campanie promotionala, ce se desfasoara intre 18 mai si 12 iulie. Aceasta invita consumatorii sa inscrie codul de sub capacul produselor Zizin participante prin SMS la 1749 sau pe site-ul www.zizin.ro, pentru a avea sansa de a castiga pahare de colectie, seturi de genti sau marele premiu: o excursie pentru doi in Africa. Promotia va fi sustinuta prin comunicare TV, radio, outdoor, online si la punctul de vanzare. 

La nivel conceptual, spotul imbina “insight-uri” din lumea umana cu personaje antagonice din lumea animala, iar realizarea efectiva a spotului a mers pe combinatia dintre filmare clasica si Computer Generated Imagery. Rezultatul a fost cel dorit: familia compusa din femeia-leoaica si barbatul-antilopa este echilibrata de apa minerala plata Zizin.

Noul spot de promovare Zizin poate fi urmarit aici

Echipa Zizin este formata din: Laura Lazar (Chief Executive Officer), Laurentiu Lazar (President of the Board), Erhard Lorenz (Marketing Director), Georgiana Bogdan (Marketing & PR Specialist) si Mihai Parvulescu (Maketing Assistant).

Echipa Lowe&Partners este formata din: Vasile Alboiu (Chief Creative Officer), Manuela Gogu (Creative Director), Victor Oprisan (Senior Art Director), Andrei Munteanu (Senior Copywriter), Alina Balan (Client Service Director), Alina Floroian (Account Director) si Ilinca Nanoveanu (A /V Specialist). 

Strategia media este semnata de echipa BPN Romania, alcatuita din: Bogdan Mincu (Media Integrator Manager), Valentina Chirica (Media Planner), Diana Oancea (Digital Media Manager), Iuliana Nechifor (Researcher).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: