Stiri Tech

Sony α6300 se laudă cu cel mai rapid autofocus

04/02/2016 2 min read

Sony α6300 se laudă cu cel mai rapid autofocus

Reading Time: 2 minute

Sony lansează azi oficial camera foto α6300, cu cel mai rapid autofocus din lume, un mirrorless echipat cu noul senzorAPS-C de 24.2MP și înregistrare video la rezoluție 4K (in formatul Super 35mm), totul intr-un design robust, din aliaj de magneziu.

 

Sony mirrorless a6300

 

Sony a6300

Noua camera are 425 de puncte de detecție AF, cel mai mare număr existent pe un model de cameră foto cu obiective interschimbabile,  care poate captura până la 11 cadre pe secundă în modul autofocus continuu și cu urmărirea expunerii. De asemenea, α6300 permite realizarea de fotografii în rafală prin modul live-view, cu până la 8 cadre pe secundă.

Noul senzor are fire de cupru care îmbunătățesc colectarea luminii și accelerează viteza de citire. Procesorul BIONZ X include un algoritm îmbunătățit de procesare a imaginii, care maximizează capacitatea senzorului.

Camera utilizează codecul XAVC S în timpul filmării, care înregistrează cu o frecvență bit rate de 100 Mbps în 4K și 50 Mbps în formatul standard Full HD. În plus, camera focalizează de două ori mai rapid decât modelul precedent, datorită sistemului nou și îmbunătățit de AF.

Alte funcții profesionale incluse sunt posibilitatea de înregistrare Full HD la 120 de cadre pe secundă la o frecvență de 100 Mbps, o altă premieră pentru o cameră cu senzor APS-C cu obiective interschimbabile. Acest mod permite editarea clipurilor în formate slow-motion la o viteză redusă de 4 sau de 5 ori în Full HD (la 24p sau 30p).

De asemenea, inclus în cameră este o mufă de microfon care permite utilizarea microfoanelor externe și suportă și adaptoare XLR, precum și funcția nouă Gamma Display Assist, care le permite utilizatorilor să monitorizeze imaginile sau să verifice focalizarea când înregistrează clipuri S-Log

Sony α6300 va fi disponibilă în Romania din martie 2016, la un preț de aproximativ 1.250 de euro, fără obiectiv, și de 1.400 de euro pentru versiunea cu obiectiv SELP1650.

 

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă