Companii Stiri

Munca angajaților Glovo devine mult mai simplă

20 ian. 2020 < 1 min

Munca angajaților Glovo devine mult mai simplă

Reading Time: < 1 minut

În urma parteneriatului Glovo cu PayPoint România, suma pe care curierii Glovo o strâng în urma plăților achitate numerar poate fi de acum predată la cel mai apropiat terminal PayPoint.

Facilitatea li se adresează tuturor curierilor din cele 10 orașe în care Glovo oferă servicii de livrare prin aplicația mobilă: București, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Cluj,Timișoara, Ploiești, Arad.

Curierii pot merge la orice magazin de proximitate marcat cu indicatorul galben PayPoint și să-i prezinte vânzătorului codul de bare personalizat. Vânzătorul scanează codul și încasează banii din partea curierului, plata fiind imediat înregistrată. Codul de bare personalizat poate fi descărcat de pe platforma dedicată curierilor, Web of Glovers.

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail, clienții având posibilitatea să efectueze plăți pentru facturile de utilități, gaze, apă, telefonie fiză și mobilă, rate, asigurări, roviniete, bilete de avion, internet și cablu sau servicii de securitate.

Lista completă a furnizorilor și a locațiilor partenere se regăsește pe site-ul oficial PayPoint.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: