Companii Stiri

Fuziune strategica pe piata software-ului de business

21 sept. 2015 2 min

Fuziune strategica pe piata software-ului de business

Reading Time: 2 minute

Integratorul de aplicatii Hex IT anunta preluarea integrala a Enterprise Concept, liderul pietei de BPM (Business Process Management) din Romania, inclusiv a birourilor pe care compania le detine in Bucuresti, Cluj, Iasi, Republica Moldova, dar si in Germania. Prin aceasta preluare, Hex IT isi extinde portofoliul de solutii destinat optimizarii proceselor de business ale clientilor sai, anunta compania, intr-un comunicat de presa.

“Reunite, echipele Hex IT si Enterprise Concept numara acum peste 50 de consultanti, programatori si ingineri IT certificatiin consultanta de business (de ex. Six Sigma, Lean, etc.) si diverse tehnologii, constituind astfel un pol important de consultanta BPM si IT pentru mediul enterprise si cel al companiilor medii private. Portofoliul nostru de clienti include companii mari, din multiple industrii, precum Arabesque, Agricover, Carrefour, Mega Image, AD Pharma, Volksbank, Groupama, McDonalds, Volksbank, Vodafone, Allianz si altii. Preluarea Enterprise Concept ne incurajeaza sa ne stabilim obiective ambitioase de business si in 2016, cifra estimata de afaceri fiind de aproximativ 2 milioane de euro”, a declarat Radu Voicu, CEO al Hex IT si Enterprise Concept. Acesta a aratat ca a fost inaugurat si un centru de suport in Bucuresti, in care sunt utilizate aplicatiile proprii Help Desk si Ticketing, asigurand mentenanta si suport profesionist pentru clientii. “Vrem sa oferim companiilor partenere un nivel de profitabilitate cat mai ridicat, iar acest target poate fi atins fie prin generarea de reduceri de costuri la nivelul proceselor de business, fie prin implementarea de aplicatii cu impact in cresterea veniturilor”, a spus Voicu.

“Enterprise Concept implineste anul acesta 10 ani de activitate si tot atatia de cand contribuie la imbunatatirea activitatii partenerilor sai, prin eficientizarea proceselor de business. In urma acestei preluari, definita de investitiilesi aportul managerial puternic pe care Hex IT le-a adus, urmarim sa asiguram angajatilor si partenerilor de afaceri Enterprise Concept un portofoliu amplu de competente si solutii, dar sisa ne extindem activitatea la nivel national si international”, a spus George Cretu, fondator Enterprise Concept.

George Cretu, fondatorul Enterprise Concept va ramane in continuare alaturi de Enterprise Concept, in calitate de Business Management Consultant.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: