Marketing Stiri

12 fani Lipton Ice Tea merg la Tomorrowland

22 iul. 2016 < 1 min

12 fani Lipton Ice Tea merg la Tomorrowland

Reading Time: < 1 minut

12 romani, alaturi de ambasadorii parteneriatului dintre Lipton Ice Tea si festivalul de muzica Tomorrowland pleaca, vineri, 22 iulie, spre orasul Boom din Belgia, unde vor petrece la cea de-a douasprezcea editie a festivalului.

Ambasadorii parteneriatului sunt: Mihai Taranu (Zmenta), Bogdan Moldovan (Dj Optick), Alin Pandaru (Pandutzu) si Ovidiu Baciu (Naguale).

Pentru a scrie povestea Tomorrowland in 2016, cei 12 tineri au fost provocati de Lipton Ice Tea sa-si puna la incercare imaginatia. De la realizarea designului steagului Lipton Ice Tea la Tomorrowland, la improvizarea unui set de percutie din sticlele de Lipton Ice Tea si a unui ritm pe masura, la postarea unor mesaje inspirationale pentru o atitudine pozitiva in fiecare zi sau crearea playlist-ului favorit pentru festival, fiecare a dovedit ca isi doreste cu adevarat sa fie parte a acestei aventuri.

Prima editie a festivalului Tomorrowland a avut loc in 2005 si a reunit nume celebre ale scenei muzicale electronice, avand peste 10.000 de spectatori prezenti la eveniment. In ultimii cinci ani, Tomorrowland a fost desemnat “Cel mai bun eveniment muzical” in cadrul International Dance Music Awards.

Editia din 2016 a Tomorrowland, reuneste peste 180.000 de oameni, peste 400 de artisti prezenti pe cele 20 de scene, in cele trei zile de festival.

Lipton este o marca Unilever. Produsele Lipton Ice Tea sunt dezvoltate pe plan international sub umbrela Pepsi Lipton Ltd., un joint venture intre PepsiCo si Unilever. Produsele Lipton Ice Tea sunt imbuteliate si distribuite in Romania de catre Quadrant Amroq Beverages SA, membra a PepsiCo Beverages, sub licenta Pepsi Lipton Ltd.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: