fbpx
Finanțe Stiri

Cristina Varzaru, noul vicepresedinte BCR BpL2 min

21/01/2016 2 min read

author:

Cristina Varzaru, noul vicepresedinte BCR BpL2 min

Reading Time: 2 minute

Cristina Varzaru se alatura echipei de la BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) in pozitia de vicepresedinte, in urma autorizarii sale de catre BNR, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

Cristina Varzaru a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) si a obtinut o Diploma Executive MBA la Vienna University of Economics and Business.

A inceput colaborarea cu Grupul Erste in anul 2005, unde a avut diverse responsabilitati fiind implicata in procesul de pregatire a intrarii grupului pe piata bancara din Romania. De asemenea, a facut parte din colectivul care s-a ocupat de due diligence facut de Erste pentru achizitia BCR iar ulterior s-a ocupat de programul de integrare si dezvoltare BCR-Erste si tranzitia care a urmat preluarii BCR de catre Grupul austriac.

Din anul 2007, s-a alaturat echipei BCR preluand diverse responsabilitati in domeniul administrarii activelor si pasivelor. Pentru o perioada (2010 – 2011) a lucrat la subsidiara grupului Erste din Serbia. In ultimii 5 ani a ocupat pozitia de Director executiv al Directiei administrarea bilantului din cadrul BCR.

De-a lungul timpului, Cristina Varzaru a coordonat zona de Back Office in cadrul Volksbank Romania iar cariera in lumea bancara si-a inceput-o in cadrul ABN Amro Romania.

Produsele BCR Banca pentru Locuinte au marele avantaj ca nu sunt afectate de riscurile valutare si riscurile de crestere a dobanzii, fiind acordate doar in lei si cu dobanda fixa pe toata perioda rambursarii creditului. Astfel, clientii stiu de la inceputul pana la finalul perioadei de creditare care este valoarea ratei lunare.In plus, clientii nu platesc comision la acordarea creditului, BCR Banca pentru Locuinte oferind numai produse cu 0 (zero) comision de analiza a creditului, iar evaluarea imobilului adus in garantie este gratuita; in plus, in cazul creditelor acordate in baza contractului de economisire-creditare, clientii nu platesc comision de rambursare anticipata, acesta fiind 0 (zero) si pot beneficia si de asigurare de viata, gratuita.

BCR BpL are un sold al depozitelor de peste 2,6 miliarde lei. In portofoliul BCR Banca pentru Locuinte exista peste 389.000 de contracte de economisire-creditare. Portofoliul de credite acordate de BCR BpL a crescut cu 18%, depasind 179 milioane lei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *