Companii Stiri

Parteneriat OLX.ro – MasterCard

8 feb. 2016 2 min

Parteneriat OLX.ro – MasterCard

Reading Time: 2 minute

OLX.ro, cea mai mare platforma de anunturi din piata locala, si MasterCard, lider in dezvoltarea solutiilor inovatoare de plata si operator al celei mai rapide retele de procesare a platilor din lume, anunta incheierea unui parteneriat cu scopul de a imbunatati experienta de plata a clientului si de a creste si diversifica platile online cu carduri MasterCard si Maestro in Romania.

Dezvoltat pe mai multe paliere, parteneriatul va debuta cu o campanie online, prin care orice utilizator care plateste pe OLX.ro cu cardul sau MasterCard sau Maestro, poate castiga o vacanta de o saptamana in doi la Barcelona sau unul dintre cele 8 Smart TV-uri puse la bataie de cele doua companii, cate unul in fiecare saptamana dintre cele opt ale promotiei, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Campania se va desfasura in perioada 8 februarie – 31 martie 2016.

“Ne dorim ca prin acest parteneriatsa oferim utilizatorilor nostri un motiv in plus pentru realizarea platilor online prin cardul lor MasterCard sau Maestro. Orice utilizator OLX.ro care face plati cu cardul MasterCard sau Maestro are comision 0 si poate plati de oriunde s-ar afla, inclusiv din aplicatia de mobil OLX.ro“, declara Albert Simsensohn, Director Comercial OLX.ro.

“Prin parteneriatul cu OLX.ro deschidem o noua verticala strategicain dezvoltarea platilor online. OLX.ro este un partener valoros, nu doar prin brand-ul sau foarte cunoscut, ci si prin varietatea de clienti care vand si cumpara de pe site-ul OLX.ro sau din aplicatia mobila. In plus, experienta de utilizare este una pozitiva, fiind optimizata continuu. Plata cu cardul este extensia naturala a acestei experiente, iar prin aceasta prima actiune comuna ne propunem sa o aducem mai aproape de clientii OLX.ro”, a afirmat Gabriel Ghita, Head of New Business Central & Eastern Europe, MasterCard.

Tragerile la sorti pentru stabilirea castigatorilor premiilor saptamanale vor avea loc in data de 3 martie, respectiv 12 aprilie, in timp ce castigatorul premiului cel mare va fi desemnat pe 12 aprilie.

Reprezentantii celor doua companii se asteapta la o rata de crestere de doua cifre a platilor online cu cardul MasterCard sau Maestro pe OLX.ro in perioada campaniei. Pentru mai multe informatii despre campanie, puteti accesa pagina dedicata: www.olx.ro/promotie-MasterCard-Maestro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: