Companii Stiri

Parteneriat Gemini-Criteo, cu angajari în Romania

31 mart. 2016 < 1 min

Parteneriat Gemini-Criteo, cu angajari în Romania

Reading Time: < 1 minut

Gemini Solutions,  companie software cu birouri în Silicon Valley si în Romania, angajeaza 60 de softisti ca urmare a parteneriatului încheiat cu Criteo, respectiv consultanta pentru proiecte tehnologice.  Criteo, firma specialializata  în performance marketing, are 1.800 de angajati în 27 de birouri pe glob.

Tehnologiile folosite în mod curent de inginerii de la Gemini Solutions pentru proiectele Criteo sunt bazate pe concepte  de .NET, Java sau AngularJS pentru aplicatii web, în timp ce, pentru proiecte de tip Big Data, utilizeaza Scala, Hadoop, Storm, Finatra si Couchbase.

„Echipa Gemini  este familiarizata cu cele mai noi tehnologii datorita experientei dobandite alaturi de clientii din . Avem unii dintre cei mai buni ingineri de software din Romania, lucram cu oameni care au multa experienta in industrie si suntem mandri ca reusim sa deprindem tehnologii avansate într-un timp foarte scurt”, a declarat azi Serban Tir (foto), CTO Gemini Solutions, intr-o conferinta de presa.

Compania fondata în anul 2005 de catre Theo Nissim si Florin Parlea, are în prezent peste 100 de angajati. Departamentul de R&D isi desfasoara activitatea integral în Romania, in timp ce în Silicon Valley exista o echipa care se ocupa de vanzari si marketing. Profilul clientilor din portofoliul Gemini Solutions variaza de la companii multinationale pana la companii listate la bursa, dar si startup-uri. Cisco, Microsoft, Yummly, Xoom, IDEO, Scintera sau BlaBlaCar sunt se afla printre companiile care au lucrat cu Gemini Solutions de-a lungul timpului.

 

 

 

 

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: