Finanțe Lifestyle Stiri

20 de proiecte în finala pentru granturi „Raiffeisen Comunități”

2 sept. 2016 < 1 min

20 de proiecte în finala pentru granturi „Raiffeisen Comunități”

Reading Time: < 1 minut

Programul de granturi “Raiffeisen Comunități” 2016 a intrat în linie dreaptă. Voluntarii Raiffeisen Bank au evaluat 150 de proiecte locale, iar în urma acestui proces au rămas 20 de proiecte în faza finală de selecție.

Fiecare proiect a fost jurizat de 3 voluntari, iar 20 de proiecte au trecut în faza finală a programului, cea de votare de către publicul larg, care se va încheia pe 15 septembrie. 

Finaliștii sunt 17 organizații, două spitale și o instituție de învățământ, din diferite zone ale țării: București și județele Argeș, Alba, Bacău, Bihor, Cluj, Constanța, Iași, Teleorman și Timiș. Domeniile deservite de proiectele finaliste sunt: servicii sociale și de sănătate (17), ecologie urbană (2), educație financiară (1). Lista completă a finaliștilor este afișată pe platformă de concurs www.raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi

Până pe 15 septembrie 2016, orele 17:00, aceste proiecte pot fi votate de public: un singur proiect, o singura dată, pe site-ul www.raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi, unde se accesează secțiunea „Votare”.

După încheierea ultimei etape, primele 10 proiecte care au obținut cel mai mare număr de voturi vor primi fiecare câte 10.000 euro, bugetul total al programului fiind de 100.000 euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: