Brand Focus MarComm Stiri Tech

Samsung Galaxy S20 FE aduce generației Z funcțiile preferate la un preț accesibil

28 sept. 2020 5 min

Samsung Galaxy S20 FE aduce generației Z funcțiile preferate la un preț accesibil

Reading Time: 5 minute

Pentru tot mai multe companii, ecuația succesului începe să ia în considerare o nouă „necunoscută”: generația Z. Mai timizi, empatici, dar și visători, tinerii din generația Z simt o nevoie mai mare de contact uman autentic în comunicare și vor produse și servicii personalizate, care să se potrivească stilului lor de viață.

Pentru un astfel de public atipic, companiile au început să-și adapteze comunicarea, produsele și serviciile pentru a putea atrage tinerii care încep să devină forța principală din economie. Tehnologia face parte integrantă din viața generației Z, iar prezența lor în social media este esențială pentru identitatea pe care și-o construiesc.

Smartphone-ul a devenit, astfel, un adevărat hub digital pentru generația Z, este dispozitivul care îi ajută pe tineri să-și exprime individualitatea și să fie conectați la lucrurile care îi pasionează.

Luând toate aceste aspecte în considerare și ascultând atent feedback-ul generației Z, Samsung vine cu un smartphone premium cu toate inovațiile importante apreciate de fanii Galaxy, disponibil la un preț accesibil: noul Galaxy S20 Fan Edition (FE), un flagship cu prețuri ce pornesc de la 749 de euro pentru modelul 5G.

Legătura cu generația tânără este esențială astăzi pentru brandurile care vor să rămână relevante pe piață, iar asocierea cu modelele pe care tinerii vor să le urmează reprezintă una dintre căile de a intra în dialog cu generația Z. Este și motivul pentru care Samsung este partener la The Power of 20, evenimentul Biz în cadrul căruia lideri tineri ne arată cum ambiția și pasiunea fac posibilă realizarea oricărui obiectiv, cum reușesc să lupte pentru lucrurile în care cred și cum își imaginează România de mâine.

Atuurile Samsung Galaxy S20 FE

Pentru a-i ajuta pe tineri să-și împlinească visurile și să se bucure de lumea din jur, Samsung a preluat funcții importante de pe seria Galaxy S20, precum un display potrivit pentru o navigare super fluidă, o cameră alimentată cu tehnologie AI, chipset avansat, conectivitate super-rapidă, o baterie ce rezistă întreaga zi, stocare extensibilă și a ales un design premium simplificat.

Păstrăm în permanență legătura cu utilizatorii noștri, primind constant feedback-ul lor și știm ce le-a plăcut cel mai mult la seria noastră Galaxy S20, ce funcții au folosit cel mai des și ce ar dori să vadă pe un nou smartphone. S20 FE este o extensie a familiei Galaxy S20 și reprezintă începutul unei noi modalități de a aduce inovații semnificative unui număr cât mai mare de oameni pentru a le oferi posibilitatea de a face lucrurile pe care le îndrăgesc cu ajutorul celor mai bune dispozitive Galaxy„, a spus dr. TM Roh, President & Head of Mobile Communications Business a Samsung Electronics.

Exprimați-vă personalitatea și cea mai reușită versiune a voastră

Sistemul de trei camere oferă posibilitatea de a realiza fotografii la nivel profesionist, în timp ce camera de selfie are senzor de 32 MP

În ultima perioadă, realizarea de fotografii sau videoclipuri și partajarea lor ulterioară reprezintă cel mai bun mod prin care utilizatorii se pot exprima. De aceea, Galaxy S20 FE vine echipat cu o cameră principală triplă pro-grade (cameră Ultra Wide de 12MP, cameră Wide-angle de 12MP, cameră Telephoto de 8MP) și o cameră de selfie de 32MP bazată pe tehnologia tetra-binning, care le permit utilizatorilor să surprindă instantaneu cea mai bună imagine pentru rețelele sociale.

Fotografiile realizate cu senzorii mari de imagine de pe Galaxy S20 FE, care pot procesa imaginea din mai multe cadre, sunt mai bogate și mai vibrante, chiar și în condiții de lumină scăzută. Procesarea imaginii din mai multe cadre, în modul nocturn cu integrarea cadrului AI, stabilizează imaginea automat în momentul înregistrării sau fotografierii unui subiect, astfel încât să vă puteți concentra asupra distracției.

Folosind Space Zoom 30X de pe Galaxy S20 FE, utilizatorii se pot apropia suficient de mult pentru a surprinde fotografia dorită. Cum editarea și partajarea fotografiilor și a videoclipurilor este importantă pentru generația Z, Galaxy S20 FE facilitează crearea și organizarea de fotografii și videoclipuri în timp real.

Samsung Galaxy S20 FE este disponibil în șase culori

Pentru a reflecta stilul personal al utilizatorilor, Galaxy S20 FE vine într-o selecție de șase culori vibrante pentru a se potrivi fiecărei atitudini, aspect și personalitate, cu elemente de design caracteristice extrase din familia elegantă și subțire a lui Galaxy S20. Paleta de culori cuprinde Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy și Cloud White. De asemenea, are un efect de textură mată premium, care reduce amprentele și petele.

Faceți ceea ce iubiți

Telefonul se află în centrul activităților de zi cu zi, prin urmare totul, de la design până la performanță, trebuie să ofere o experiență extraordinară. De aceea, Samsung a echipat noul Galaxy S20 FE cu un procesor avansat și conectivitate 5G, plus un ecran Infinity-O Super AMOLED de 6,5 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Rezultatul este o navigare sau o vizionare a unui videoclip fluidă.

Cu conectivitate 5G și acces la Xbox Game Pass Ultimate, utilizatorii se pot bucura de o experiență avansată de jocuri mobile. Galaxy S20 FE se conectează instantaneu la ecosistemul de produse Galaxy, precum Galaxy Buds Live și Galaxy Fit2.

Fără griji

Samsung Wireless Charger Trio este o soluție de încărcare wireless concepută pentru a încărca simultan dispozitive compatibile

Noul Galaxy S20 FE este echipat cu o baterie de 4.500 mAH care poate să reziste pe tot parcursul zilei, fără a afecta performanța puternică a procesorului. În plus poate fi și încărcat super rapid.

Nu are sens să vă faceți griji nici pentru eventuale accidente. Galaxy S20 FE are o rezistență la apă și praf evaluată IP68 și, în plus, utilizatorii se pot baza pe Samsung Care+, indiferent dacă dispozitivul prezintă un ecran crăpat, dacă a fost afectat la contactul cu apa sau dacă bateria existentă trebuie înlocuită.

Utilizatorii pot opta pentru o sesiune de configurare personală cu Samsung Care+ Pro, asistență dedicată 24/7 prin telefon sau chat, costuri de reparații reduse pentru ecranul telefonului, o garanție extinsă și o acoperire pentru daunele accidentale prin adăugarea Samsung Care+ în momentul finalizării comenzii de pe Samsung.com/ro.

Utilizatorii Galaxy primesc și trei generații de actualizări ale sistemului de operare Android (OS) care vor menține noul Galaxy S20 FE în actualitate prin intermediul celor mai recente servicii de securitate și funcții oferite de Samsung.

Disponibilitate

Începând cu 2 octombrie 2020, Galaxy S20 FE va fi disponibil pe scară largă online pe Samsung.com/ro, dar și în ofertele operatorilor și a retailerilor parteneri. Precomenzile pentru Galaxy S20 FE 5G și S20 FE sunt disponibile pe Samsung.com/ro din data de 23 septembrie 2020.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: