Marketing Stiri

24 de orase si mii de zambete

25 mart. 2015 < 1 min

24 de orase si mii de zambete

Reading Time: < 1 minut

Ieri, 24 martie, McDonald’s a transformat piata George Enescu din Bucuresti intr-un labirit imens, parte a initiativei globale imlovinit24, prin care compania ofera 24 de cadouri de bucurie, in 24 de orase, pe parcursul a 24 de ore.

Orasele participante la eveniment au fost: Mar del Plata, Sydney, Viena, Rio de Janeiro, Guangzhou, Hong Kong, Catania, Milano, Seul, Auckland, Varsovia, Lisabona, Madrid, Stockholm, Dubai, Copenhaga, Londra, Los Angeles, Ho Chi Minh, Paris, Manila, Tokyo, Toronto si Hong Kong.

La evenimentul din Bucuresti, care de asemenea a marcat debutul campaniei aniversare de 20 de ani a McDonald’s in Romania, au participat 1000 de oameni.

Ziua a inceput in Australia cu o cana de cafea uriasa in care trecatorii s-au putut juca si relaxa in drum spre munca, a continuat cu un “Big Mac Selfie” in Dubai si un concert surpriza sustinut de Jessie J pentru un grup de fani norocosi in Londra si s-a incheiat cu un concert in Los Angeles sustinut de Ne-Yo.

Labirintul zambetelor din Bucuresti le-a oferit vizitatorilor mai multe surprize, de la concerte de opera in cel mai neasteptat moment, cutii-surpriza pana la oglinizi deformatoare. La final, toate zambetele participantilor au fost adunate pe un ecran imens.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: