Management Stiri

2Checkout face angajări exclusiv online pentru 20 de posturi

apr. 14, 2020 < 1 min

2Checkout face angajări exclusiv online pentru 20 de posturi

Reading Time: < 1 minut

Platforma de monetizare pentru companii globale 2Checkout are deschise peste 20 de posturi și continuă angajările exclusiv online. Posturile disponibile sunt pentru analiști anti-fraudă, programatori, administratori de baze de date, contabili sau specialiști HR.

Nu doar interviurile sunt realizate exclusiv online, întregul proces de angajare și training se va face pe internet, iar noii angajați vor lucra momentan de acasă, la fel ca întreaga echipă. Toți angajații 2Checkout lucrează la distanță încă din luna martie în birourile din toată lumea, inclusiv cel din București, care are peste 350 de angajați.

„Tehnologia este esențială în această perioadă când distanțarea socială este obligatorie, iar comerțul digital este un domeniu foarte solicitat la nivel global. Clienții noștri au nevoie să fim 100% disponibili, iar echipa 2Checkout este în acest moment la turație maximă”, spune Mădălina Teodorescu, VP Resurse Umane la 2Checkout.

Compania, care oferă funcționalități pentru plățile online, administrarea și facturarea abonamentelor (subscripțiilor), instrumente de marketing, managementul riscului și compliance, are o echipă formată din peste 400 de profesioniști la nivel global, dintre care peste 350 în hub-ul tehnologic și de servicii clienți de la București.

2Checkout a fost fondată în 2006 sub numele Avangate, parte la acea vreme din Grupul Gecad. Compania a fost vândută în 2013 fondului de investiții Francisco Partners, iar în 2017 a achiziționat 2Checkout și și-a schimbat numele.

Foto: © Fizkes | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: