Management Stiri

Achizitie pe piata de turism

14 iun. 2016 2 min

Achizitie pe piata de turism

Reading Time: 2 minute

Cu o investitie de 200.000 de euro, Filadelfia Group a achizitionat 80% din actiunile Ruefa Escape Travel.

Filadelfia Group isi consolideaza pozitia pe piata locala de turism prin achizitia pachetului majoritar de actiuni al Ruefa Escape Travel. Filadelfia Group a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 30 de milioane de euro, iar reprezentantii companiei estimeaza ca la finele acestui an, aceasta va urca la 40 de milioane de euro.

“Decizia de achizitie a venit in contextul strategiei de consolidare a grupului de companii. Filadelfia Group este unul dintre cei mai importanti operatori din domeniul serviciilor turistice, iar achitionarea unei companii atat de importante precum Ruefa Escape Travel a fost pasul corect care trebuia facut. Sunt convins ca aceasta achizitie va aduce plus valoare tuturor companiilor grupului, din toate punctele de vedere”, spune Ioan Sighiartau, director general Filadelfia Group.

imagine 3

Ruefa Reisen Austria este unul dintre cei mai importanti tour-operatori din Austria si are parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii care activeaza in domeniul turismului din Europa. Compania se bucura de respectul si credibilitatea agentiilor de turism austriece, iar experienta de aproape un deceniu pe piata romaneasca este garantia aprecierii de care se bucura in randul clientilor sai.

Compania Filadelfia Group a fost infiintata in anul 2006 si din grup mai fac parte Tabita Tour, DirektAsig, Filadelfia International Logistics si Servo Plus. Tabita Tour, cea mai veche companie a grupului a avut o dezoltare continua in ultimii ani. In primele patru luni ale acestui an, cifra de afaceri a fost cu 9,3% mai mare decat in perioada similara a anului trecut, ajungand pana la 21 de milioane de lei. Compania a avut cresteri in toate domeniile ei de activitate, exemplu fiind cel al curselor ocazionale, inregistrand pe anul 2015 o cifra de afaceri de peste 62 de milioane de lei. Tabita Tour a investit in acest an peste 700.000 de euro in parcul auto.   

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: