Business Stiri

Proiect imobiliar de 16 mil. euro cu vile de lux în Pipera

24 mai 2021 2 min

Proiect imobiliar de 16 mil. euro cu vile de lux în Pipera

Reading Time: 2 minute

Dezvoltatorul City Garden investește peste 16 milioane de euro în dezvoltarea complexului rezidențial Bonton Luxury Villas, în Pipera.

Poziționat în spatele Școlii Americane, Bonton Luxury Villas va cuprinde 66 de vile cu dotări premium precum lift interior, alături de facilități exclusive pentru rezidenți, printre care piscină și club de fitness. Proiectul va fi dezvoltat în două faze, prima fază cu livrare anul acesta, respectiv sârșitul anului 2022 pentru a doua fază.

Cu un regim de înălțime de P+2E și suprafețe construite între 353 și 442 mp, vilele complexului au câte 6-7 camere spațioase, pentru a acomoda nevoile unor familii lărgite, ale familiilor care au bone interne sau a celor care doresc un birou de acasă. Cumpărătorii au posibilitatea de echipare a caselor cu lift interior.

„Conceptul Bonton Luxury Villas este acela al unui ansamblu rezidențial dedicat familiei extinse, în care fiecare membru se poate bucura de o viață extraordinară zi de zi, fie că vorbim de copii, părinți, bunici, bonele celor mici sau animale de companie. Proiectul beneficiază de o locație excelentă, la 200m de Școala Americană și cele 900ha din Pădurea Băneasa, care oferă posibilități multiple de petrecere a timpului liber, în natură. Datorită poziționării unice și a dotărilor premium, Bonton Luxury Villas este preferat de expați și antreprenori dar și de investitorii atrași de preț, care le asigură un yield în jur de 8%.”

Andrei Cantaragiu, CEO City Garden

Toate vilele au la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar și terasă, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcție de nevoile clientului, cu dressinguri și 2 băi, și la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou și terasă. Pe lângă spațiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată.

Cât costă o vilă Bonton

Bonton Luxury Villas-vila

Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate și pardoseli în 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

În interiorul complexului va fi disponibil un club privat de fitness cu piscină exterioară, unde rezidenții se pot relaxa în timpul zilei.

În faza de pre-sale în care se află proiectul în acest moment, prețul unei vile pornește de la 369.000 euro (+TVA), ceea ce înseamnă un preț pe metrul pătrat construit de 1.045 euro (+TVA). Luând în considerare un nivel mediu de chirie al zonei de 3.000 Eur și un buget suplimentar de amenajare, cei care achiziționează o vilă în scop investițional pot beneficia de un yield în jur de 8%.

City Garden Residence, parte dintr-un grup de companii cu capital din Asia, este prezent de peste 10 ani pe piața din România. Dezvoltatul a finalizat mai multe proiecte rezidențiale în București: 21 Downtown, Apollo D’or şi City Garden Pipera.

One Comment
  1. Alex Lem
    Daca "vila de lux" inseamna sa nu ai garaj, sa nu ai curte aproape deloc si sa trebuiasca sa schimbi vreo 3 nivele ca sa ajungi de la o camera la alta, inseamna ca avem standarde de lumea a 3-a.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: