MarComm Stiri

Adrian Sârbu revine în televiziune cu Aleph News, un canal TV de știri gândit special pentru mobil

1 sept. 2020 2 min

Adrian Sârbu revine în televiziune cu Aleph News, un canal TV de știri gândit special pentru mobil

Reading Time: 2 minute

După o absență îndelungată din peisajul TV, Adrian Sârbu revine în televiziune cu Aleph News, canal de social television gândit special pentru consumul pe mobil și pe rețelele sociale, care emite din 1 septembrie.

Canalul poate fi urmărit pe rețelele de cablu și satelit (Vodafone, Telekom, Orange, INES și NextGen) și online, pe site-ul alephnews.ro, pe Facebook, Instagram și YouTube.

Aleph News e un proiect al secolului 21. El își va crea propria piață: consumatorii de informație și entertainment de pe mobil, cei care au abandonat sau au fost abandonați de televiziunea tradițională. Ei așteaptă să retrăiască experiența informației fuzionate cu entertainmentul, în noua eră a social media. Pentru ei, Aleph News va fi (ne)așteptatul Breaking News„, a declarat Adrian Sârbu.

Potrivit comunicatului de lansare, Aleph News este dedicat spectatorului smart, educat și suficient material, iar conținutul canalului oglindește sfera intereselor acestui target. Programele de știri și de analiză sunt create după obiceiurile de consum ale acestui tip de consumator.

Echipa de jurnaliști reunește multe nume cunoscute care au lucrat cu Adrian Sârbu în ultimii 25 de ani, printre care Costi Mocanu, Felix Drăghici, Vlad Craioveanu și Oana Despa.

Printre colaboratorii noi se numără Ion Cristoiu, Marius Tucă, Ioana Țigănilă, Ioana Voicu, Iulia Maria, Andreea Perminova, Angela Carp, Nadina Zisu, Tatiana Lipchin, Tora Apetrii și Andrei Tomescu.

Aleph News face parte din proiectul Aleph, care mai include o televiziune generalistă, Aleph Business, și una de divertisment, Aleph Comedy. Numele Aleph este inspirat din scrierile lui Jorge Luis Borges, reperzentând o sferă miraculoasă, în care, din orice punct te uiți, vezi tot universul în timp și spațiu.

„Adrian Sârbu vede în Aleph o ipostaziere a internetului de astăzi și o convergență a universurilor interior și exterior ale omului contemporan”, se mai arată în comunicatul de lansare al Aleph News.

Adrian Sârbu a fondat PRO TV, preluat ulterior de Central Media Enterprises și vândut anul trecut către cehii de la PPF Group pentru 2,1 miliarde de dolari, și mai deține Mediafax și Ziarul Financiar.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: