Management

Adrian Stanciu si Sergiu Negut, Associate Deans la MSM Romania

14 feb. 2013 2 min

Adrian Stanciu si Sergiu Negut, Associate Deans la MSM Romania

Reading Time: 2 minute

Maastricht School of Management Romania (MSM Romania), una din cele mai titrate scoli de afaceri cu prezenta locala, a numit in pozitia de Associate Deans pe Adrian Stanciu si Sergiu Negut, doi cunoscuti consultanti si oameni de afaceri, ca parte a unui proces de dezvoltare a ofertei educative a scolii si de integrare mai stransa in mediul de afaceri romanesc.

Adrian Stanciu considera propunerea MSM Romania de a activa in calitate de Associate Dean of Leadership and Knowledge o continuare fireasca a parcursului sau, inceput inca pe vremea cand activa sub patronajul Central European University. “Cred ca MSM Romania are o misiune indrazneata, valoroasa si extrem de necesara in Romania de azi, o misiune la care ader neconditionat si pe care incerc sa o promovez prin orice activitate intreprind: aceea de a forma oamenii care vor schimba fata societatii: oamenii indrazneti, curajosi, manati de aspiratii si de spiritul binelui. Romania si toata zona Sud-Est europeana au mare nevoie de astfel de oameni si de organizatiile care ii identifica” a spus Stanciu.

Adrian Stanciu este consultant ?i partener in Wanted – Transformation Consultancy si Human Synergetics Romania, membru fondator al Asociatiei Erudio si membru fondator al MSM Romania. Aria lui de expertiza este schimbarea și managementul culturii organizaționale. Experiența sa de consultan?a include numeroase organizații cu diverse profiluri ?i marimi, atat din Romania, cat ?i din tarile invecinate.

Sergiu Negut crede in abilitatea echipei de a livra nu doar un program MBA foarte bun, ci acel program, un MBA cu manecile suflecate, care sa raspunda nevoilor oamenilor de afaceri din Romania. “La noi prea multe idei se risipesc inainte de a fi incercate, prea multe afaceri stagneaza la nivel mic si nu exploateaza pe deplin oportunitatile de crestere. Deja 40% dintre participantii in programele educationale MSM Romania au un profil antreprenorial, multi altii fiind intraprenori in companiile in care lucreaza sau dornici de a incepe o afacere la cativa ani dupa MBA. Ca Associate Dean of Entrepreneurial Growth voi actiona in asa fel ca participantii in programele MSM Romania sa fie perfect pregatiti pentru a-si atinge pe deplin potentialul antreprenorial in timpul programului si dupa aceea.”

Sergiu Negut este partener in Wanted – Transformation Consultancy si cateva afaceri antreprenoriale, printre care frufru. Sergiu se concentraza pe managementul cresterii in diferite industrii (servicii si asigurari medicale, farmaceutice, comert, IT&C) cu accent pe dezvoltarea afacerilor si M&A. A absolvit programul MBA al INSEAD.

Maastricht School of Management Romania este prezenta in Romania din 2010, iar misiunea sa este aceea de a crea o societate sustenabila si a produce un impact pozitiv asupra mediului de business, prin intermediul studentilor sai. MSM se constituie intr-o retea globala, ce  cuprinde 26 de centre universitare, raspandite pe 3 continente (Europe, Asia, Africa), cu aproximativ 2000 de absolventi anual, fiecare dintre acestia dezvoltand cariere de succes in multiple domenii de business. MSM Romania are in prezent peste 50 de studenti activi si o comunitate stransa de absolventi, incepand cu promotia 2012, la care se adauga si comunitatea de absolventi de la Central European University – Business School, care au absolvit in Romania in perioada 2006 – 2010.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: