Companii Stiri Tech

Advanced Ideas „infioara simturile”

26 aug. 2015 2 min

Advanced Ideas „infioara simturile”

Reading Time: 2 minute

Agentia de digital Advanced Ideas creeaza noul website de brand al Apei Bucovina, ce se aliniaza noii directii de comunicare a companiei. Campania actuala a brandului Apa Bucovina pune accent pe experienta intensa la nivel senzorial a consumatorului, o apa minerala naturala plina de efervescenta, ce urmareste sa imbunatateasca experienta utilizatorului in mediul online.

Comparativ cu vechea versiune a website-ului, designul noii platforme online include caracteristici speciale precum: o sectiune dedicata informatiilor despre implicarea Apei Bucovina in campanii de CSR, un segment destinat campaniilor media si un display pentru spoturile TV. Interfata este user friendly, cu functii intuitive si raspunde mai usor nevoilor utilizatorilor atat de smartphone-uri, cat si de tablete, PC-uri sau laptop-uri (website-ul este responsive).

„Noul website de brand al Apei Bucovina indeplineste, cu succes, doua functii principale: este forte usor de folosit de catre vizitatori si este estetic, aducand un plus si la capitolul functionalitate. Continutul platformei online a devenit mult mai complex, iar tab-urile nou incluse au fost create tocmai pentru a structura eficient aceste informatii”, a declarat Adrian Apostol, Managing Partner Advanced Ideas.

Noul design al site-ului poate fi vizualizat pe link-ul urmator www.apabucovina.ro si reprezinta o actiune ce vine in completarea campaniei „Infioara-ti simturile”, lansata in primavara acestui an de catre Apa Bucovina si dezvoltata de agentia de creatie WOPA.

Echipa Advanced Ideas care a lucrat la proiect a fost formata din: Adrian Apostol (Client Service Director), Adrian Ichim (Creative Strategy Director), Andra Cenusa (Account Director), Mihai Voinescu (Art Director), Cristian Dobrescu (Front-end development), Remus Munteanu (CTO), Marius Butacu (QA), Sorin Botirla(Front-end development).

Despre Advanced Ideas

Advanced Ideas este o agentie digitala full service, fondată in 2011, care realizeaza proiecte si aplicatii pentru orice device, incepand de la procesul de creare al ideii, trecand prin dezvoltare si pana la implementare. Urmarim cresterea si dezvoltarea brandurilor in mediul online prin servicii de online performance, strategie si campanii de comunicare. Agentia creeaza, creste si optimizeaza proiecte digitale impreuna cu parteneri precum Glaxo Smith Kline, Rio Bucovina, Raiffeisen sau Agricola Bacau.
Agentia digitala Advanced Ideas face parte dintr-un grup de comunicare integrata format din agentii independente, alaturi de The Public Advisors si WOPA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: