Business Stiri Tech

Afacerile Wizrom România, în creștere cu 3,8%

7 iul. 2021 2 min

Afacerile Wizrom România, în creștere cu 3,8%

Reading Time: 2 minute

Wizrom Software, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și integratori de software de business din România, a înregistrat afaceri de peste 28 milioane lei în 2020, în creștere cu aproximativ 3.8% comparativ cu anul anterior. Totodată, într-un context economic complicat, Wizrom raporta, la sfârșitul anului trecut, un profit de peste 2 milioane lei, în creștere cu 18% față de cel obținut în 2019.

Vectori de creștere

Creșterea afacerilor Wizrom, în 2020, s-a datorat atât implementărilor de soluții IT care erau deja în curs de execuție din anul anterior, cât și solicitărilor nou-venite din partea clienților din servicii, distribuție și automotive. Totodată, soluțiile de tip ERP, precum și softurile de HR s-au numărat printre cele mai cerute servicii Wizrom.

Foarte multe companii, fie că ne raportăm la IMM-uri sau multinaționale, au investit anul trecut în soluții IT pentru managementul resurselor umane. Cererea pentru software-urile de HR a crescut cu aproape 25% în cazul soluțiilor Wizrom”, explică Adrian Bodomoiu, Director General în cadrul Wizrom Software.

Ponderea soluţiilor IT pentru resurse umane a reprezentat aproximativ 35% din cifra de afaceri a companiei. Totodată, softurile de HR au ajutat și la creșterea eficienței operațiunilor de business ale clienților Wizrom.

Nevoia de digitalizare

Compania are tot mai multe cereri privind monitorizarea activității cu pontaj per activități sau proiecte, solicitări pe care le gestionează prin softul său de management al resurselor umane, WizOne, care administrează peste 50.000 de angajați din mediul privat românesc. În același timp, au crescut solicitările pentru soluția ERP dedicată gestionării și planificării activităților companiilor de producție, pe fondul unei perioade în care întreaga industrie de manufacturing a realizat necesitatea digitalizării și reiniventării proceselor de business, ca urmare a schimbărilor impuse și de pandemie.

Și în 2021, nevoia de digitalizare se va simți acut pentru multe companii, din diferite industrii, lucru care va presupune o serie de investiții din partea acestora în soluții care să le automatizeze gestionarea afacerii sau activităților de HR, subliniază reprezentanții Wizrom.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: