Companii

AFI Palace Ploiesti isi deschide portile

3 oct. 2013 2 min

AFI Palace Ploiesti isi deschide portile

Reading Time: 2 minute

AFI Palace Ploiesti este inaugurat astazi, la 16 luni de la demararea lucrarilor, printr-o investitie de 50 milioane de euro. Centrul comercial ofera locuitorilor din Ploiesti si celor din imprejurimi peste 100 de branduri nationale si internationale si peste 7.000 mp de spatiu de divertisment.

Proiectul imobiliar a fost dezvoltat de compania AFI Europe si are o suprafata totala inchiriabila de 33.000 mp, pe doua nivele. Parterul este rezervat serviciilor si activitatilor de zi cu zi, in timp ce etajul este dedicat modei. Activitatile de divertisment sunt localizate pe ambele etaje ale centrului comercial.

Mallul a fost creat de casa de arhitectura M. Tzur, are 2 intrari principale conectate printr-un culoar central, un acoperis transparent cu vedere la cer si coridoare largi. Centrul comercial are ca ancora un hypermarket modern CORA, care ocupa 13.000 mp.

AFI Palace Ploiesti este inchiriat de branduri de fashion precum Koton, H&M, Reserved, Musette, TimeOut, Collins, Nike, Aldo, Otter, Lee Cooper, Il Passo, Jolidon, Massini, Motivi, Jack and Jones, Braiconf, Kenvelo, Cropp Town, Leonardo, House, Carpisa. De asemenea, printre retailerii prezenti in mall se numara Intersport, Flanco, EMag, Smyk, Douglas, Sabon, libraria Carturesti, DM, Animax, Kitchen Shop, precum si toti operatorii de telefonie mobila.

Facilitatile noului centru comercial includ complexul Cinema City dotat cu 6 ecrane, un patinoar interior de 500 mp ce va fi functional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joaca pentru copii in interiorul mallului, arena pentru patinaj (patine sau role), Cinema XD (cinema virtual 6D), o zona cu console Play Station si o selectie de jocuri electronice.

Vizitatorii mallului au la dipozitie 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate in parcarea subterana. Potrivit oficialilor, mallul a creat direct peste 1.000 de locuri de munca pentru forta de munca din Ploiesti, si alte cateva sute de posturi auxiliare pentru furnizorii si distribuitorii mallului.

Proiectul a fost finantat de Raiffeisen Bank International AG, care le-a acordat constructorilor un credit de 30 milioane de euro. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: