Companii Stiri

Telekom Romania, nominalizata in finala Global Carrier Awards 2015

sept. 17, 2015 < 1 min

Telekom Romania, nominalizata in finala Global Carrier Awards 2015

Reading Time: < 1 minut

Telekom Romania a fost nominalizata la doua categorii in finala Global Carrier Awards 2015, organizata de Capacity Magazine, cea mai prestigioasa publicatie la nivel global dedicata industriei de telecomunicatii wholesale.

Pentru al treilea an consecutiv, divizia Telekom Romania dedicata relatiilor cu operatorii de telecomunicatii din tara si din strainatate a fost selectata ca finalista in cadrul competitiei la categoria „Cel mai bun operator wholesale din Estul Europei”. Performantele si dedicarea echipei Telekom Romania sunt recunoscute si prin nominalizarea companiei la „Cea mai buna echipa de vanzari”, categorie inclusa de organizatori in premiera la aceasta editie.

 „Toate acestea ne incurajeaza sa mergem mai departe, iar planurile de expansiune catre piete precum Africa, Orientul Mijlociu si CSI (Comunitatea Statelor Independente) reprezinta orizonturi catre care ne indreptam cu multa incredere si curaj”, a declarat Dumitru Vlad, Directorul Telekom Romania Wholesale.

Aflata la cea de-a 11-a editie, la Global Carriers Awards 2015 s-au inscris peste 160 de companii din intreaga lume, competitia fiind jurizata de 20 de experti consacrati din industrie, cat si de reprezentanti ai echipei editoriale a publicatiei.

Premiile vor fi anuntate la Capacity Europe in Paris, in cadrul unei ceremonii festive care va avea loc in seara zilei de 3 noiembrie 2015.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: