Companii

AFI Park 3, finalizat si livrat catre clienti

13 ian. 2015 2 min

AFI Park 3, finalizat si livrat catre clienti

Reading Time: 2 minute

AFI Europe Romania a finalizat cea de-a treia cladire de birouri din complexul de clasa A AFI Park. Noua cladire este inchiriata integral de Endava si TELUS International, iar spatiile au fost predate chiriasilor in termenul stabilit, pentru a se muta si a demara operatiunile.

“Continuam dezvoltarea complexului de birouri cu AFI Park 4&5 (32.000 mp GLA), cladire care va fi livrata in T4 2015”, a adaugat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Constructia AFI Park 3 a inceput in luna iunie 2013, lucrarile fiind desfasurate de Danya Cebus, iar bugetul proiectului a fost de peste 20 de milioane de euro, beneficiind de un credit de 15 milioane de euro oferit de BCR.

AFI Park 3 are spatiile de birouri inchiriate in totalitate. De asemenea, AFI Park 2 este ocupat integral de Electronic Arts, iar AFI Park 1 este inchiriat in totalitate unor companii precum Microchip, Cameron si Sparkware Technologies. Recent, X Body by Monica Iagar, campioana mondiala si dublu campioana europeana la saritura in lungime, a fost deschis la parterul AFI Park 2, oferind un nou centru de fitness bazat pe tehnologia EMS.

Primele doua cladiri ale proiectului au fost recent evaluate la 28 milioane de euro, respectiv 27,5 milioane de euro.

In luna aprilie a anului trecut, s-a inceput constructia AFI Park 4&5, cea de-a 4-a faza a premiatului proiect de birouri, care va fi finalizata in T4 2015. AFI Park 4&5 este de fapt o singura cladire, oferind o suprafata per etaj de 3.000 mp, pentru a raspunde nevoilor de spatii mari ale companiilor din sectorul IT&C si de tip BPO, alaturi de un program de functionare non-stop.

Cladirea va avea 32.000 mp de suprafata inchiriabila totala de clasa A, dispusa pe 12 etaje, deservite de doua parcari subterane cu 300 de locuri. Parterul va include spatii de retail, concepute pentru a oferi chiriasilor servicii si facilitati in plus pe langa cele din mall. Etajul al 12-lea va oferi pe terasa o cafenea in beneficiul viitorilor chiriasi.

AFI Park include 5 cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata inchiriabila totala de 70.000 mp, toate conectate cu AFI Palace Cotroceni.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: